RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-flopp reiser hjem

(Scanpix)
Sist oppdatert:
21-åringen fikk ikke spille en eneste seriekamp hjemme på Brann Stadion.

(iBergen.no) Brann og Joakim Sjöhages tidligere klubb Elfsborg er blitt enige om en utlånsavtale for spissen. Avtalen kan ende med et salg mot slutten av året, melder Brann på sine hjemmesider.

Les også: Skandaledommer avgjør storkampen.

- Jeg kom i en vanskelig periode der laget vant og vant, og spissene pøset inn mål. Samtidig mener jeg at jeg burde fått flere sjanser mot slutten av kampene. Jeg fikk aldri spilt foran hjemmepublikum i Bergen i en seriekamp, sier Sjöhage til bt.no.

Kan få pengene tilbake
21-åringen kostet Brann 2,6 millioner kroner da han kom fra Elfsborg 4. juli 2007, men spissen har fått minimalt med spilletid av Mons Ivar Mjelde. Dersom utleieavtalen skulle ende i permanent overgang vil Brann få igjen det de betalte for ham. Elfsborg har sikret seg opsjon på kjøp, som de kan benytte seg av innen 30. november.

- Vi tror at dette er en grei løsning, både for Joakim og for Brann. Elfsborg har skader og trenger spillere, så der vil han få spilletid. Hos oss er han litt lenger bak i rekken blant angriperne, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til klubbens hjemmeside.

Seriemester to ganger
I Elfsborg gleder de seg til å få den hjemvendte sønn tilbake.

- Joakim er med sin unike egenskap og sin fart selvsagt en spiller som er interessant. Vår nåværende situasjon gjør at vi har behov for ytterligere en angriper og vi er veldig nysgjerrige på hva tiden i Norge har innebært for Joakim Sjöhages utvikling, sier Elfsborg-trener Magnus Haglund til Elfsborgs offisielle nettsted.

Joakim Sjøhage ble svensk seriemester med Elfsborg i 2006 og norsk seriemester med Brann i 2007.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere