RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Endelig er det helg, og vi har funnet genial nettunderholdning.

Myter (Urban Legends) er noe som vi elsker å høre om, og nå har College Humor laget et genialt videoklipp der de samler noen av de beste mytene i en Akutten-parodi som er et must å se.

Genialt krigsspill
I dette nettspillet skal du spille taktisk krig på en litt annerledes måte enn det vi har sett tidligere. Det er en slags blanding av Tower Defense, C&C og RISK.

Dette er det sykeste våpenet jeg har sett noen gang. Om dette vil bli masseprodusert, vil det å bære skjult våpen på åpen gate bli meget enkelt.

En utfordring for konsentrasjonen
Dette er kanskje det vanskeligste spillet jeg har spilt noen gang. Du skal spille Bricks og Pong samtidig med musa. Konsentrasjonsevnen og koordinasjonen må være helt på topp.

Dette nettspillet er like enkelt som det er fantastisk vanskelig og frustrerende. Du skal enkelt og greit slå ut noen klinkekuler fra et brett.

Skikkelige gitarhelter
Dette er en gammel video, men den viser hvordan en ekte gitarhelt på 2 år driver når han får høre System of a Down - som kanskje ikke er helt normal kost for barn i denne alderen.

Og når vi først er inne på gitarhelter: Her er det en galning som har koblet til gitaren sin på en Tesla Coil på 250.000 volt. Det lager en morsom effekt.

Groteske filmklipp
Jeg advarer like gjerne først som sist: Her er det meget sterke scener, for her er det kåret tidenes fem mest groteske/gørrete filmscenene i historien - med video.

Kan dette være den mest nøyaktige og flotte klokken som finnes?

Her er Nissan GT-R
Nissan Skyline GT-R har blitt en legendarisk bil. Nå har etterfølgeren kommet: Nissan GT-R. Når bilen kommer til Norge er høyst usikkert, men gjennom uoffisielle kanaler har nå både Fifth Gear og Car Magazine (del 1 og 2) fått prøvekjørt beistet.

Og har du først en slik bil så kan det kanskje være greit å holde seg unna denne tunnelen i Russland.

Spesiell dansing
Dette er et litt annerledes dansenummer enn det du vanligvis pleier å oppleve.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra dette nettstedet som har spesialisert seg på sære bilbilder.

Vi avslutter med en litt spesiell musikalsk miks av barne-tv-klassikeren Lokomotivet Thomas og rapperen 50 Cent.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere