RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Det er helg, og det betyr at du kan lene deg tilbake med flott nettunderholdning.

Er du klar for litt god, gammeldags dogfight med gamle propellfly? Dette fantastiske flyspillet er da trolig noe for deg.

Dette er et av de vanskeligste labyrint-spillene jeg har prøvd noen gang. Her må du både finne veien, og ikke minst ha ekstremt høy konsentrasjon og myke musebevegelser.

NB: Nettavisen tar ikke ansvar for innholdet på andre nettsteder.

Denne typen er åpenbart inspirert av Jackass-folkene, men hans spøk med sine foreldre går ikke helt som han hadde regnet med midt på natta...

Biler fra filmverdenen er ofte spenstige og kule, og det fører til at noen føler et sterkt behov for å kopiere bilsuksessene. Hvordan tror du batmobilen ser ut i virkeligheten? Eller hva med A-Team-bilen?

I MotherLoad styrer du en gruve-grave-greie tatt rett ut fra en sci-fi-film, og målet ditt er å samle så mye mineraler som mulig, drille dypt – og likevel ikke bruke opp all bensinen din. Det er morsommere enn det høres ut.

Dette er om muligens noe av det sykeste jeg har sett. Noen har tatt seg bryet med å sette sammen en video fra et kampspill der den ene figuren blir slått og sparket hardt og brutalt på stedet der det gjør mest vondt for halve befolkningen. Men det er noe som er galt...

Super Mario har blitt en legende, og det finnes vel knapt noe spill som er kopiert og modifisert mer enn Mario-spillene. I denne versjonen handler det om å dælje de små krypene i hodet med en stor trehammer.

Det er et eller annet med rockere som gjør at de bare mååå ha skjegg av et eller annet slag. Nå er det ikke så mange som benytter den klassiske Chin Curtain-stilen som en tidlig amerikansk president gjorde berømt, men det er jammen meg mye annet rart . (Og ja, denne siden viser deg også hva forskjellige skjeggstiler heter.)

Jeg aner ikke hva jeg kan bruke den til, men jeg vil ha en bil som dette. Jeg bare vil!

Det er ikke ofte vi lenker til nyhetssaker i denne artikkelserien, men da vi fant et svensk par som har fått bot for å gi barnet sitt et fornavn på 43 bokstaver, da kunne vi ikke unngå å lenke til det. Vil du hete «Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116»?

Reklame er noe som vi irriterer oss over daglig, men samtidig er det en del reklamer som rett og slett er så gode at de blir underholdning. Disse plakatene imponerer i alle fall meg.

Da jeg først så dette spillet, så tenkte jeg: «Fy feite, så teit!», men så begynte jeg å spille det litt, og fant fort ut at det var utrolig genialt – og vanvittig frustrerende.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bildeserien.

I kveld begynner et nytt underholdningkonsept på TV 2, og i den forbindelse er det vanskelig å glemme det helt fantastiske paret som kalte seg Quick Change som viste seg frem i den amerikanske utgaven, som har litt av hvert å lære jenter som av og til kan bruke litt lang tid på å finne det rette å ha på seg.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere