RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det har vært en lang uke for mange, men nå kan du slappe av med litt nettunderholdning!

Altså... jeg innrømmer at jeg ikke er en særlig religiøs person, men seriøst? Folk som oppfører seg på denne måten kan da ikke være ved sine fulle fem?

Genialt lete-spill
Dette er noe av det mest fascinerende jeg har sett på en stund. Du blir presentert et bilde, og skal prøve å finne en rekke tall som er skjult på en mer eller mindre god måte i bilde. De første tallene er veldig enkle, men når du står igjen med et par tall, det er da utfordringen kommer. Hvor mange brett klarer du?

Språkproblemer kan selvsagt alltid være et problem når det er internasjonale samlinger, men seriøst: Dette må være mer pinlig enn noe en kan unnskylde?

Spennende kunst
Vi ser til stadighet at noen moroklumper skriver teite ting i rutene på møkkete biler. Noen drar det derimot mye lenger enn det som så og lager midlertidige kunstverk som kan gi deg hakeslepp .

Denne reporteren var en skikkelig idiot, men han skal ha for at han fullførte sin reportasje i en situasjon der de fleste trolig hadde tenkt på helt andre ting.

Bli ør i hodet
Hvis du føler deg litt surrete i hodet, da kan jeg garantere at denne lenken ikke kommer til å gjøre dagen din noe særlig bedre (advarsel: styr unna om du har epileptiske tendenser eller noe i den duren).

Det ser virkelig helt greit ut å jobbe hos Google. En arbeidsplass som legger det bedre opp til at de ansatte skal ha det bra finnes trolig ikke.

Guitar Hero har av en eller annen merkelig grunn blitt en publikumssport, og folk legger ut sine mest imponerende øyeblikk på YouTube. Men visste du at det faktisk er noen som har satt en offisiell Guinness-rekord i det?

Ikke prøv dette hjemme
Hva gjør du hvis du kjeder deg? Jo, kanskje det å sette hjul på en sofa og kaste seg utfor en stor bakke er tingen. Men dette går virkelig, virkelig ikke som de hadde regnet med.

I dette nettspillet skal du flytte noen røde bokser til noen grønne bokser. Jeg aner ikke hvorfor jeg blir facinert, men det var faktisk ganske morsomt.

Tegn banen
I dette nettspillet skal du enkelt og greit tegne banen slik at den fallende ballen kommer seg i mål. Det krever litt flaks og litt logikk. Hvor langt kommer du?

Bildet fra toppen av saken er hentet fra denne nettsiden som har spesialisert seg på optiske illusjoner. Selv om det ser ut til å bevege seg, så er dette utrolig nok et statisk bilde.

Vi avslutter med en liten audition fra bulgarsk Idol der en sanger verken kan synge eller uttale ord i særlig grad. Det er ikke en heldig kombinasjon når du velger en Mariah Carey-sang.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere