RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det er både påske og helg, og det betyr selvsagt masse nettunderholdning.

Dette må være det mest geniale nettspillet jeg har spilt på lang tid. Her skal du forsøke å bygge deg opp i høyde med noen litt spesielle bjelker.

Fantastisk gode bilder
Det er enkelte som takler dette med bildekunst bedre enn andre. Dave Hill er kanskje ikke et navn som er kjent for folk flest, men bildene hans er virkelig utrolige.

I dette spillet er det om å gjøre å sprette en liten ball rundt omkring på små platformer og få alle grønne. Det er lettere sagt enn gjort.

Ikke pakk slik på ferie
Det er ikke alle land som har like strenge regler som Norge når det gjelder hva du kan pakke med deg i en bil. Det bør denne bilderekken vise ganske klart.

Magic Marbles 2 er et godt eksempel på et totalt hjernedødt tenkespill. Eller sagt på en annen måte: En flott måte å kaste bort tid på!

Er du lei av din skrivebordsbakgrunn? Denne nettsiden har samlet en rekke svært imponerende og vakre bilder som er spesialtilpasset for å fungere som skrivebordsbakgrunn.

Oppfølgeren er her
For noen uker siden presenterte vi det meget originale platformspillet Shift. Nå har oppfølgeren dukket opp.

Siden det påske og mange kanskje kjeder seg litt ekstra, legger vi med ekstra mange nettspill denne uka. I dette spillet skal du forsvare deg mot flygende ting i rommet.

Genial Mario-kopi
Jeg har spilt mye New Super Mario Bros på DS de siste ukene, og det er et fantastisk spill. Og jeg er åpenbart ikke alene om å like Mario-spillene. Her kan du spille en av de beste kopiene noen gang.

Det er kanskje dumt å påpeke det, men å forsøke å rulle noe i oppoverbakke uten sikring er ikke spesielt lurt hvis det finnes noe som kan ødelegges i bunn av bakken...

Internett er en fascinerende greie. På under en uke er det nesten 1,4 millioner mennesker som har sett denne merkelige videoen som egentlig ikke handler om noe som helst.

Klarer du å komme frem?
I dette merkelige spillet skal du komme deg fra A til B enkelt og greit, men du må åpne de riktige dørene i riktig rekkefølge for å faktisk komme frem. De første brettene er meget enkle, men så kommer utfordringen....

Bildet fra toppen av bildet er hentet fra denne store bildesamlingen.

I Ken Leeeee!
Forrige uke presenterte vi den fantastiske sangeren fra den bulgarske idol. Nå ser det faktisk ut til at hun ble bragt tilbake som et lite ekstranummer under selve finale-sendingene.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere