RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig er det helg! Vi har samlet mer underholdning enn noen gang!

Top Gear har en tendens til å lage biltester som er litt utenom det vanlige, som ofte handler mer om humor og underholdning enn seriøse biltester. Fremover skal vi forsøke å lure inn en minneverdig test fra de kling gærne briter. Vi begynner med denne Lamborghini-testen.

Tabber kan skje
Synes du det er moro å se på tabbe-klipp fra filminnspillinger? Her får du i så fall en real overdose.

Tabber på direkten hender også. Jeg tror ikke det er en spesielt god idé å røyke gress før en skal på tv....

Swimsuit Edition
Sports Illustrated er kanskje mest kjent for sine badedrakt-nummer, og her kan du se forsidene på hvert eneste nummer frem til i år. At utviklingen på idealer på både moter og kroppsfasonger har forandret seg er det liten tvil om.

Det er mange som mener at standard mp3-filer på 128 Kbps rett og slett høres forferdelig dårlig ut, men hører du egentlig forskjell på 128 og 320 Kbps musikk?

Se alt av South Park
South Park er en av de største kultseriene i historien, og nå har gjengen bak serien bestemt seg for å legge ut hele serien gratis på internett, og du kan se alt du vil rett i nettleseren. Det skulle bety at det ligger mange, mange timer med underholdning bak denne lenken.

Tower Defense-spillene har utvilsomt blitt en utrolig stor suksess, og vi har sett en lang rekke oppfølgere og kopier. Denne halvkopien kan det være verdt å ta en titt på, for her er det taktiske elementet utvidet betydelig.

Meget makabert
Dette er ikke for de sarte sjelene, men når vi finner et «spill» som er en slags kombinasjon av en av tidenes beste filmer, nemlig Office Space, og en av de absolutt beste seriene på tv for tiden (Dexter), da må det lenkes til.

Dette spillet er også litt på grensen når det gjelder å være grotesk, men her får du i alle fall muligheten til å forsøke deg som Willhelm Tell.

Bordtennis er ikke den sporten som får mest oppmerksomhet her i landet, men det betyr ikke at det ikke er folk som er flink i sporten. Her er det noen som har satt sammen en video av det som skal være de ti mest imponerende øyeblikkene fra den sporten.

Flotte bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er en sammensmeltning av en nydelig Jaguar XK og en dame som vi tidligere har sett i en fototips-artikkel.

Her kan du forøvrig finne en salig landing av sexy og hysterisk morsomme bilder.

Eva Cassidys fantastiske fremførelse av Stings legendariske Fields of Gold avslutter denne ukens nettunderholdning.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere