Gå til sidens hovedinnhold

Del dine 17. mai-opplevelser

Legg 17. mai effekter på hjemmesiden, og del dagens bilder med familie og venner.

Vår nasjonaldag nærmer seg med store skritt alle gjør seg klare til den tradisjonelle 17. mai- feiringen. Også i år skal vi feire dagen med norske flagg, 17. mai-taler, flotte bunader fra hele landet og 17. mai-tog for barn og voksne i by og bygd.

Knipser i stort monn
Visste du at 17. mai er den dagen hvor vi nordmenn tar flest bilder og videoklipp? Ifølge Knut Førsund i Fotorådet tas det over 50 millioner bilder denne dagen. Du kjenner deg kanskje igjen? De eneste kameraene, som ikke er i bruk denne dagen er de som til stor irritasjon har blitt glemt igjen hjemme. Husk derfor på kameraet ditt, med oppladede batterier og masse plass på minnekortet på nasjonaldagen!

Del opplevelsene
17. mai er også den perfekte anledningen til å lage seg en hjemmeside. Med en egen hjemmeside kan du raskt laste opp bilder og videoklipp fra 17. mai, legge inn tekst og dele opplevelsene med familie og venner.

Nettavisen hjemmesideservice er et tilbud til deg som har lyst til å lage en egen hjemmeside, men som ikke har nødvendig teknisk kunnskap. Med denne tjenesten er det svært enkelt å lage din egen hjemmeside, og du blir holdt i hånden så å si fra start til slutt. Det eneste du trenger for å kunne sette opp hjemmesiden, er å komme deg inn på internett.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis i 30 dager!

17. mai-effekter
Nytt i år er også at du kan legge «Ja vi elsker dette landet», som bakgrunnsmusikk til forsiden, og velge norske flagg på din bakgrunn! «Ja vi elsker dette landet» er innspilt av Forsvarets Stabsmusikkorps.

Det er lekende lett, helt uforpliktende og gratis å prøve! ALLE kan være med!

For å komme i gang følger du linken nedenfor, og så er du allerede godt i gang. På 1 - 2 - 3 klikk har du din egen hjemmeside, som du kan prøve helt gratis og uforpliktende i 30 dager.
Velg blant mer enn 200 designmaler hvordan din side skal se ut. Hjemmesiden kan for eksempel inneholde:

  • Fotoalbum
  • Dagbok
  • Videoklipp
  • Stamtre
  • Puslespill
  • Memoryspill
  • Bildebok
  • Tegneserie
  • Gjestebok
  • ...og mye, mye mer.

Det er like enkelt, som det høres ut. Og du behøver verken å ha kjennskap til hjemmesider eller tekniske kunnskaper, for 123hjemmeside sørger for at du blir guidet igjennom det hele.

Eget domenenavn
Både puslespill, memory spill, tegneserier osv. lages med dine egne bilder, som du selv velger! Finn f.eks. ditt beste 17. mai bilde, lag det til et puslespill og send det til din familie og venner. Hvem er hurtigst til å sette det sammen?

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis i 30 dager!

God fornøyelse med din nye hjemmeside, og ikke glem kameraet på 17. mai!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot