RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Jadda, det er helg! Det betyr masse flott underholdning.

Dette spillet er utvilsomt det aller beste nettbaserte motorsykkelspillet jeg har spilt noen gang. Enkelt og greit.

Søt - og fryktelig morsom
For alle der ute som egentlig er ute etter et «aawwwwhh-såååå-søøøøøøt»-video, kan egentlig bare trykke her.

Denne videoen er derimot ikke fullt så søt, men den er til gjengjeld ekstremt morsom. Den viser hva som kan skje hvis du er litt uforsiktig i adopsjonsprosessen.

Internetts egen såpeopera
Glem Hotel Caesar og alle de andre teite såpeseriene. Internett har nå fått sin egen såpeserie som du kan se helt gratis. Dramanivået er høyt, og tittelen er den beste såpetittelen noen gang: «Horrible People»

Vi fortsetter Top Gear-tester, og denne gangen så handler det om bilen som er så sofistikert at den kan skrive sitt eget navn: Dodge Viper SRT-10.

Det beste TD-spillet?
Tower Defense-spill har blitt den virkelig store farsotten på internett, og nå har endelig Mini Clip kastet seg på den bølgen. Resultatet har naturlig nok blitt meget bra.

Det er alltid morsomt å se på bygninger sprenges. Denne videoen viser vel med ganske stor tydelighet hvor mye bråk som samtidig dukker opp.

Test dine parkeringsegenskaper
Å parkere er noe alt for mange sliter med. Jeg husker her om dagen da jeg så ei dame i Oslo slite med å «lukeparkere» en Smart en plass der det var tre ledige parkeringsplasser i lengden. Men du kan jo selv teste ut dine egenskaper i dette parkeringsspillet?

Kinesiske filmer har ikke for vane å bli en stor suksess her i landet, og når du ser klipp som dette, så forstår du at det kanskje er litt forskjell på hvordan kineserne og Hollywood definerer en god film.

Uheldig bynavn
Det finnes byer med mange rare navn, men jeg mener.... hva i himmelens navn var det de tenkte på da de gav denne østeriske byen navn?

Dette eksperimentelle nettspillet er derimot sannsynligvis det aller vanskeligste jeg har prøvd.

Enorm makt i redigering
Reality-deltakere klager ofte over at produsentene fremstiller dem helt annerledes enn de egentlig er. Noen vil kanskje tvile på at det er mulig, men tar du en titt på dette redigerte Matrix-klippet, så kan du forstå at makten i redigeringsrommet er enorm.

Bildet fra toppen av artikkelen er hente fra denne meget varierte bildeserien.

«Norske talenter» er et konsept som i likhet med Idol finnes i store deler av verden. Og at franskmenn er et folkeslag for seg selv bør det ikke være noe særlig tvil om etter å ha sett denne opptredenen.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere