RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Etter en ukes pause er vi tilbake med masse god nettunderholdning!

Miniclip kan dette med å lage spill, og deres geniale platformspill Dirk Valentine er definitivt ikke noe unntak.

En bil med bil på taket
Vi har hatt noen klipp fra Top Gear tidligere, det skal vi ha denne gangen også, men England har et annet bilshow som er nesten like sprøtt. Her tester Fifth Gear-folkene hvordan det er å kjøre en Smart dobbetldekker.

En av de eldste utgavene av denne artikkelserien baserte seg på et ett-klikk-spill der du skulle lage en kjedereaksjon (se i bunn av artikkelen for lenke). Nå har det dukket opp en slags oppfølger som virkelig gir deg en utfordring - men fortsatt bare med ett klikk. Musikken er deilig også.

Det nærmer seg sommer med stormskritt, og da kan du jo øve på dine surfekunnskaper frem til badetemperaturen nærmer seg overlevelig.

Gode minner
Jeg hadde mange, gode timer på en Amiga 500 for mange år tilbake der jeg spilte hauger av geniale spill, som jeg i dag bare husker konseptene bak, men ikke navnene på. Det som er sikkert er at Raging Steel bringer frem alle de gode følelsene fra denne tiden.

Det fantastiske med bilder er at ting kan se ut som noe helt annet enn det egentlig er. Her finner du en god samling bilder som du kanskje kan få litt sjokk av.

Noe å tenke over
Det er ikke helt lett å vite hva YouTube egentlig skulle være, men mange har i alle fall hevdet at det var et sted å poste videodagbøker og egne tanker. Det meste av dette drukner i musikkvideoer og sære videoklipp, men det kan kanskje være på tide å fremheve en mann som virkelig snakker alt for mye om alt for masse - uten særlig sammenheng. Egentlig ganske morsomt også.

Hvor god er egentlig din kunnskap? Denne videoen gir deg absolutt noe å tenke på.

Og hvis du først vil ha noe å tenke på, da er dette kanskje denne den lenka som du kommer til å huske best fra denne uka.

Top Gear-tid
Men etter så mye tankevirksomhet er det på tide å presentere ukens Top Gear-klipp: Denne gangen tar vi en titt på deres meget spesielle titt på Ferrari Enzo - en av tidenes heftigste biler.

Vi har nok lenket til dette nettstedet tidligere, men de siste par ukene har jeg igjen tatt meg selv i å kaste bort alt for mye tid med dette meget geniale nettspillet - som har sine klare likhetstrekk med RISK.

Like greit å si det med en gang: Noen vil nok føle denne litt over kanten, men denne gjennomgangen av allsidigheten til det amerikanske F-ordet.

Spesielle bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra dette meget varierte bildegalleriet.

I fjor var det en usikker mobilselger som vant Britain's Got Talent, den originale utgaven av Norske talenter. I år kan det se ut til at de har fått en ny person i samme kategori.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere