RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig er det helg, og vi har samlet nok underholdning til å fylle hele!

Hvis du har mye tid å kaste bort, da er dette definitivt linken for deg. Her er det samlet og rangert tidenes 50 morsomste sketsjer. Ikke overraskende er det en relativt kjent gruppe som har kapret førsteplassen.

Du er en rakett
Du har kanskje sett videoklipp fra Tomahawk-raketter der disse rakettene styres med nærmest millimeterpresisjon inn i sine mål. Men har du tenkt på hvordan det ville være å selv styre en rakett forbi mange hinder? Du kan prøve deg i dette spillet.

Vi snakker ofte om utrolig vanskelige og frustrerende nettspill som vi elsker, og vi har muligens nådd en ny topp med «The World's Hardest Game».

Ukens nåhhhhh!
Barn kan være utrolig søte, og denne videoen kan få noen og hver til å lengte tilbake til de uskyldige barneårene.

Glassmaneter er sære dyr, og nå er det utrolig nok noen som har bestemt seg for å lage en flygende utgave. Totalt meningsløst, men ganske vakkert.

Multiplayer-nettspill
Jeg kom i skade for å si at jeg hadde kastet bort altfor mye tid på det geniale nettspillet Dicewars tidligere. Resultatet var at jeg fikk tilsendt en lenke av det samme spillet i multiplayerutgave. Det ser ikke bra ut for fritiden min fremover.

Og når vi først er inne på multiplayerspill: Er du klar for en runde med tetris i hard kamp mot andre?

Blir du for hektet på denne typen spill så kan du fort ende opp som denne mannen.

Imponerende fingeregenskaper
Skateboard-utøvere gjør ting som jeg har litt vanskeligheter med å forstå hvordan de får til, men jeg sitter enda mer imponert igjen etter å ha sett denne videoen der det er en som kjører skateboard med to fingre i miniatyr!

Boomstick er et helgenialt skytespill der du skal skyte på alt som bevege seg - og hvor du bruker restene som ammo til å skyte nye ting. Her gjelder det å ikke bomme, for da går du tom for noe å skyte med ...

Top Gear på Lillehammer
Noe av det sykeste gutta i Top Gear har gjort var å lage en OL-spesial fra Lillehammer, der de blant annet satt utfor hoppbakken med en Mini - og drev med bilskyting med maskingevær. Den er litt lang, så her er det snakk om Del 1, Del 2, Del 3, Del 4, Del 5 og Del 6.

Dette er et meget skremmende intervju med tre polygamister i kjølvannet av den store barnekatastrofen fra USA.

Forrige uke benyttet vi en svært sexy motorsyklist som bildet som fikk pryde toppen av denne artikkelserien. Denne uken er det kommet for å bevise at ikke alle nødvendigvis er like sexy når de kjører motorsykkel. Bildet i full versjon finner du her.

Imponerende keyboardist
Jordan Rudess anses av mange som en av verdens aller dyktigste keyboardister, og det ikke helt uten grunn. I videoen under kan du se hvordan han spiller et helt band alene på keyboardet sitt - eller du kan se en meget imponerende pianofremførelse her.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere