RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Helga er her igjen, og det betyr selvsagt masse god nettunderholdning.

For alle som ar spilt biljard så fremstår Shuffle som en våt drøm. Egentlig er det et klinkekulespill, og målet er rett og slett å slå ut motstanderens kuler med stadig høyere vanskelighetsgrad. Hvor langt kommer du?

Mishandling av en Toyota
En av de virkelig minneverdige øyeblikkene i Top Gears historie var når de over flere episoder gjorde så godt de kunne med å ødelegge en Toyota Hilux. Det viset seg å ikke være like enkelt som en skulle tro. Del 1, Del 2 og Del 3.

En av mine største favorittnettspill gjennom tidene er nettspillutgaven av Stronghold 2. Og nå har det jammen meg dukket opp en slags oppfølger basert på samme konseptet. Her er det bare å se timene fly.

Hyperaktiv kopi
Noen som husker Lasse Giertsens Hyperactive-video? Nå er det noen som har forsøkt seg på det samme konseptet - ved å slå hverandre.

Berg- og dalbaner er noe de fleste er glad i, og i dette nettspillet skal du rett og slett forsøke å tegne den beste banen ut i fra de forutsetningene du blir gitt.

I største laget?
Drager er morsomme leketøy som vi alle har kost oss stort med når vi var barn. Men jeg tror kanskje denne mannen hadde skaffet seg en litt større drage enn han strengt tatt hadde godt av.

Vi har tidligere lenket til kåringer av både de styggeste kvinnelige og mannelige kjendisene. Denne gangen er turen kommet til de styggeste kjendisene uavhengig av kjønn.

Morsom mose
Hvem skulle tro at det å lage et spill om mose skulle være mulig? Utrolig nok er det noen som har klart å lage et utrolig vanskelig plattformspill med mose i hovedrollen.

Denne platesamlingen har jeg ikke lyst på. Det er ikke snakk om at den blir spilt av hos meg. Ok, kanskje... hvis jeg vil irritere naboene litt. Hmmm, ja, jeg tror jeg kjøper den!

Utrolig lite sannsynlig
Jeg vet ikke helt hva sannsynligheten for at dette skal være resultatet av å kaste fra seg et balltre, men vi snakker én av mangfoldige billioner ganger.

Dette seminaret tror jeg rett og slett at jeg har lyst til å være med på.

Ikke dø slik
Det begynner å bli en tradisjon å ta med noen heller makabre elementer i denne artikkelserien, og denne gangen har det kommet til en animert klippserie med en rekke svært merkelige måter å dø på. Ikke noe for den sarte delen av befolkningen.

Bilde fra toppen av artikkelen er hentet fra denne eksepsjonelt morsomme bildeserien.

Superklisjé
Vi avslutter denne uken med en av de største musikalske klisjeene som vi har i den nyere tid, som av ukjente årsaker ser ut til å fungerer flott i alt fra dystre partier av Matrix-filmene til talentshow i beste sendetid. Og når sant skal sies er ikke videoen spesielt enkel å forstå seg på heller.

PS! Vil du kommentere denne saken? Vi har lagt på et kommentarfelt i bunnen av saken.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere