RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig er det klar for en ny solid dose nettunderholdning!

Er det mulig å kombinere mattematikk og underholdning på en scene? Denne mannen klarer faktisk det kunsstykket på en helt fantastisk måte.

Irriterende internett
Internett har en tendens til å utvikle totalt meningsløse, utrolig irriterende fenomener som sprer seg raskere enn det har godt av. Vi husker alle Hamster Dance, Star Wars Kid og mange fler. Nå er det laget en liste over de 9 mest irriterende fenomenene med en grundig beskrivelse om hvorfor de har gått for langt.

Også denne uken har vi selvsagt et klipp fra Top Gear. Denne gangen er det Jeremy som er ute og råkjører med et Ariel Atom.

Gå amok
I dette litt syke ridderspillet skal du gå amok mot alle fiendene du ser.

Vi har sett pimping av datamaskiner og spillkonsoller i mange forskjellige utgaver, og dette er definitivt den tøffeste Xbox 360-modifiseringen jeg har sett. Og det beste med denne er kanskje at man kan håpe på at den opplever rødring-fenomenet...

Hadde du gjort det samme?
Tandemhopping i fallskjerm er et normalt fenomen, men tandemhopping på motorsykkel med baklengs salto - med en dverg er ikke det du ser hver dag.

Dette er et nettspill som jeg aldri før har sett maken til. Målet er å bevege seg målrettet og raskt nedover på skjermen med en svært utfordrende farkost - samtidig som du skal unngå å bli spist opp av et monster.

Ikke gjør dette!
Folk gjør til stadighet litt spesielle ting på direktesendt TV, men i denne samlingen av klipp viser hvordan du i alle fall ikke bør oppføre deg hvis du har et kamera som er rettet i din retning.

Når du er lei av å ta vanlige bilder, da er det på tide å la den kunstneriske siden av det få utspill, og klarer du noe lignede som dette så kan du være stolt av deg selv.

Flashe seg på Google
Google har for lengst begynt å legge ut bilder fra gatenivå i storbyer, og da er det noen som naturlig nok bruker mye tid på å studere disse bildene for å finne sære fenomener. Som for eksempel denne damen som forsøker å flashe puppene...

Bildet fra toppen av artikkelen er som vanlig hentet fra en helt absurd bildeserie.

Hva skjer hvis du kombinerer Spider Man, Iron Man og Hulken i en og samme film?

Litt sommerstemning
Min bedre halvdel har av ukjente årsaker en forkjærlighet for ukuleler, og denne sangen fikk henne til å drømme seg bort til varme sommerkvelder i tropiske omgivelser der hun spiste is fra kokosnøtter. Forhåpentligvis gir ukens musikalske innslag deg også en liten følelse av sommer, selv om det både regner og er kaldt ute.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere