RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig kan vi igjen si at det er helg - og vi har funnet underholdningen.

Det er lenge siden vi har sett et skikkelig godt forsøkt på å lage et førstepersons skytespill i nettspillsammenheng, men dette overrasker stort.

Menn bedre enn kvinner?
Om denne listen er særlig pålitelig skal jeg ikke si noe om, men det er fantastisk god lesning: Topp 10 grunner til at menn er bedre enn kvinner.

Lamborghini Countach er en av tidenes mest kjente biler, og er vel fortsatt et stilikon. Men hvor god er den egentlig sett i forhold til dagens forventninger? Top Gear har selvsagt testet.

Folk får seg til å gjøre mye rart på fritiden, og denne gjengen ser ut til å ha det skikkelig gøy med å ta på seg bukser på en mest mulig akrobatisk måte.

Klarer du fire ting på en gang?
Dette må være det ulitmate spillet for å prøve dine multitaskingsegenskaper. Du skal bare trykke på fire knapper, men det holder....

Tidenes flaueste øyeblikk?

Syke 80-tall
Å se tilbake på 80-tallet kan være en litt skummel affære, men herre min hatt da... får DETTE deg til å få lyst til å bytte brød?

I dette litt spesielle skytespillet skal du forsøke å skyte dine fiender mens du faller ned i en canyon i fallskjerm - og det er mange utfordringer.

Er du god nok?
I dette litt merkelige nettspillet er målet ditt å blåse opp store ballonger, fylle et brett - og unngå flygende styggheter.

Har du noen gang gått rundt og ønsket at du var en edderkopp? Ikke jeg heller, men dette spillet får det til å fremstå litt moro i alle fall.

Husker du det gode, gamle spillet Snake? Det har neppe blitt spilt i større skala enn dette før.

Syke, sære bilder
Er du klar for en solid dose sære, merkelige og absurde bilder? Da trenger du bare klikk her - eller her.

Hva skjer hvis du blander en av verdens aller mest kjente og beste klassiske musikkstykker, og legger det i hendene på verdens utvilsomt største DJ og et ellevilt publikum? Resultatet vil kanskje ikke glede Adagio-fans, men viser at gode melodier kan fremføres i mange former.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere