Gå til sidens hovedinnhold

Her er Biebers egen video fra Oslo

Justin Bieber forfulgt av hylende jenter i båt.

(SIDE2): Dagen etter at Justin Bieber besøkte Oslo, har han lagt ut en egen video fra besøket. Den viser hylende fans som forfølger ham i båt i forbindelse med onsdagens konsert.

- Yesterday the fans followed us in a new way, skriver Bieber, og lenker deretter til videoen.

- Been almost a year since I've done that. Missed the stage. That was fun, skriver superstjernen også.

Skrike-stunt
Men på nettet dagen etterpå Oslo-besøket, herjer det også medie-stunt.

Stort sett tenker man på opplysningssider på nett som et litt traust hjelpemiddel for å finne telefonnummer eller adresse. Men 1881.no har også humor når de skal selge sine reklamespots.

De har denne gang valgt å bruke noe svært så aktuelt - nemlig ungpikeidolet Justin Bieber. Kanskje fordi desperate Justin Bieber-fans er troende til så mye? Tester de denne tjenesten blir de imidlertid svært skuffet.

Når man søker opp navnet hans og nettsiden åpnes, møtes man av lyden av hylende jenter, og du kan svare ja eller nei på om du er en Belieber - en blodfan av Justin Bieber.

Det 18 år gale popidolet hadde gratiskonsert ved Operaen i Oslo onsdag, en affære flere enn politiet har kalt det fullstendige kaos, og som kommer til å få konsekvenser i ettertid for arrangøren. Politi og byråd er i hvert fall i full gang med gjennomgang av arrangementet.

Prøver du å trykke ja - så, vel, det er ikke så enkelt å få til. Trykker du nei, kommer du derimot til hjemmesiden til det som vel kan kalles rivaler av Justin.

Her kan du sjekke ut den noe spesielle siden!

Seksdoblet
Justin er ikke bare poppis i reklamesammenheng. TV2s Sturla Dyregrov tvitret dette etter sendingen i går kveld:

- Justin Bieber seksdoblet seertallene våre på Nyhetskanalen da han var på scenen i 20.30-halvtimen. Nesten så jeg blir fan selv. #bieber

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken