RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Igjen er det helg, og vi har funnet fram fantastisk god underholdning.

Kan dette være det beste nettspillet noen sinne? Det er ikke ofte en ser RTS-spill fungere så utrolig godt.

Dette videoklippet er rett og slett ren galskap. Noen har brukt alt for mye tid fremfor sin SNES-konsoll med Super Mario World. Hvordan han kommer seg gjennom denne skjulte verdenen i live - med lydeffekter som passer til musikken overgår min forståelse.

Top Gear
Jeg satt og zappet febrilsk mellom kanalene å en dårlig tv-kveld for en stund tilbake, da jeg plutselig kom over en Top Gear-episode jeg ikke hadde sett før. Jackpot! Og det skulle også vise seg å være en av de morsomste utfordringene de har hatt noen gang: Se del 1 her og del 2 her.

Av en eller annen grunn så er det noe ved dette halvveis piratspillet som både fascinerer meg og hundretusener av andre nettbrukere verden over. Det er mye du skal gjennom, så regn med å bruke mye tid på dette spillet. Heldigvis kan du lagre slik at du kan fortsette en annen dag.

Musikalsk innsikt
Denne typen har rett og slett kontroll på hvordan strenger på en gitar skal brukes.

...og denne mannen har virkelig klart å gjenskape stemningen fra gode gamle Super Mario på trekkspill.

Frustrerende golf
Jeg er ikke helt sikker på om dette kan kalles et golfspill, men det ligner i alle fall. Det er forferdelig frustrerende og utrolig morsomt.

Denne videoen er kanskje litt morbid, men det er et ganske spesielt tankeeksperiment - og den har en ganske spesiell slutt.

Et av de beste visittkortene jeg har fått noen gang var et som så ut som en én-million-dollar-seddel, men det er åpenbart mange som tenker litt større enn som så.

Enorm konspirasjonsteori
Daglig så ruller det inn e-poster til redaksjonen fra konspirasjonsteoretikere som har et eller annet stort å meddele om sannheten bak 9/11. Jeg har lidd meg gjennom konspirasjonsfilmer som Loose Change som definitivt har noen spennende poenger, men som samtidig har hatt litt løs omgang med fakta på sin egen side. I dag dukket det opp nok en e-post, denne gangen om en film som har 8,8 av 10 poeng på filmnettstedet IMDb, hvilket er ekstremt høyt, med tanke på at det egentlig er nok til en 6. plass til beste filmer gjennom tidene. Filmen ligger fritt tilgjengelig for å se her, om du skulle ha drøye to timer å avsette til ville konspirasjonsteorier.

Mariah Carey skuffer
Mariah Carey er i ferd med å stå opp igjen fra de døde, i alle fall som artist. Men det betyr kanskje ikke at den selvutnevnte divaen er flink i alt hun finner på. Hennes baseball-egenskaper er rett og slett bare flaue.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne geniale bildeserien.

Har du sett dette før?
Ukens musikalske innslag er en fremvisning av et litt spesielt stykke instrument, nemlig et «fingerboard», som gjør keyboardister i stand til å spille det som ligner veldig, veldig mye på gitar.

Hvis du syntes dette så spennende ut, kan du se denne demonstrasjonen om hvordan dette egentlig fungerer.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere