RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig er det helg, og vi har funnet masse god sommerunderholdning.

Red Bugs Puzzle er et litt spesielt platformspill som har sine likhetstrekk med den gamle klassikerserien Lemmlings, men her er det bare ett dyr som skal komme seg i mål, og du må løse noen litt merkelige problemer på veien fra A til B.

En morsom sommer
Nå som sommeren definitivt er her, kan det være greit å tenke på bading. Og det er neppe noen måte å bade på som fremstår morsommere enn denne vannsklien med loop.

«Pimp my ride» har blitt et kultfenomen, og i Japan er det åpenbart noen som har begynt med heftig styling av sine scootere også.

Da jeg hadde gleden av å være med å teste Audi R8, og vi skrev masse pene ting om bilen, var mange av tilbakemeldingene at vi ikke hadde peiling, for det var en Audi, og Audi kunne ikke lage råe, ekstreme superbilder (til tross for at de eier Lamborghini). Vi stod derimot på vårt, og mente det var en fantastisk bil. Og det var med stor glede vi senere kunne se Top Gears store hyllest til bilen. Ja, og så var Fifth Gear helt enige.

Irriterende møkkaspill!
Dette spillet er kanskje det mest frustrerende, irriterende møkkaspillet jeg har spilt på lenge - men det er kanskje mest av alt fordi jeg er utrolig dårlig i det. Samtidig klarer jeg ikke helt å legge det fra meg....

Kjendiser er ikke alltid så flerdimensjonale som en skulle ønske, og her er det samlet 15 kjendiser som har begynt å synge, men som kanskje burde latt være...

Fantastisk animasjon
Animasjonsfilmer finnes det mye av, gjengen bak denne videoen har funnet på en helt ny vinkel: De har latt kjente platecovere krig med hverandre på en fantastisk, brutal måte.

Dette er et ganske spesielt spill der du må tenke taktikk og beregning på høyt nivå. Du skal prøve å sperre noen sprettende baller innenfor brettet. Veldig enkelt i starten. Ikke så enkelt når det er mange av dem...

God idé, men....
Med Nintendo Wii har vi sett at det spillkontrolllere ikke nødvendigvis trenger å være mus, tastatur eller en gamepad. Men det er mange som har tenkt slikt også tidligere. Her er seks spillkontrollere som kanskje fremstod som fornuftig under idémyldringen, men som kanskje ikke ble noen suksess. Min personlige favoritt må være #4.

Denne lenken fikk jeg tilsendt av noen som åpenbart ikke mente at jeg skulle legge ut lenken i denne artikkelserien, men denne nettsiden er bare så syk, men samtidig så kunstnerisk, at det var vanskelig å la være. Bare en liten advarsel: Ikke sitt med mat når du går inn på denne siden.

Bisarr hendelse
Dette er ikke en utpreget morsom video, men en bisarr historie fra USA der en gutt døde av såkalt tørrdrukning.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra et litt spesielt nettsted kalt Man Babies som samler masse manipulerte bilder.

Og når vi først er inne på babyer: Det er et eller annet med barn som aldri ser ut til å slutte å le som bare er utrolig morsomt.

Rammstein på nynorsk
Rammstein er et tysk band de fleste har et eller annet forhold til. Men visste du at det er et norsk band kalt Rammsund som synger Rammstein-sanger på nynorsk? Under følger et live-opptak av den store klassikeren «Du hast».

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere