RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Det har vært en lang uke, men nå kan du slappe av med nettets beste underholdning!

Foo Fighters spilte på åpningsdagen på Norwegian Wood på torsdag, og da er det vel ingenting som passer bedre enn å begynne denne ukens underholdningsbit med deres beste sang.

Supert arcadespill
Et av de beste analoge spillene som finnes er utvilsomt AirHockey, og dette må være den beste nettspillutgaven av spillet vi har spilt. Bare husk at du kan endre kameravinkel...

Tidenes mest sette YouTube-video er «Evolution of Dance», men denne bryllupsdansen er egentlig langt mer imponerende - når du kommer deg forbi de første 90 sekundene.

Supervanskelig enkelt spill
Dette er kanskje det mest nyskapende og geniale plattformspillet jeg har spilt. Egentlig skal du bare komme deg fra a til b gjennom å hoppe og flytte på noen ting, men samtidig må du flytte på gravitasjonen. Det er ingen lett oppgave.

Den personen som har laget denne animasjonsvideoen basert på å tegne på vegger har både ekstremt med talent - og ikke minst alt for masse fritid.

Ukens Top Gear
Vi har lovet at det skal inkluderes litt Top Gear hver uke, og denne gangen har vi funnet frem den store «lag en limo ut av en helt vanlig bil»-utfordringen. Det er vel unødvendig å påpeke at det ikke gikk helt smertefritt.

Slaget ved Stalingrad var en av de verste delene av 2. verdenskrig. Dette nettspillet er ikke like grotest, men det er ekstremt vanskelig - og du overlever omtrent like lenge som mange av de som var med i den ekte krigen.

Da ser det strengt tatt litt morsommere ut å være på denne maskingevær-konferansen - der de åpenbart har det utrolig morsomt. Dog, alderen på enkelte av de som skyter er kanskje i yngste laget.

Thou fawning bat-fowling fustilarian!
Av og til kan det være greit å at noen sier det som det er, og forteller deg alle de stygge tingene om deg som du trenger å høre for at du skal gjøre ditt beste.

Og når vi først er inne på fornærmelser: Her er hva som skjer når Batman og Hulken møtes til en ordveksling.

Genial gravstein
Når jeg en gang dør, da vil jeg gjerne ha en grav som er en tro kopi av denne.

Vi har tidligere lenket til bildeserier der det åpenbart er noen som har tabbet seg ut voldsomt. Og det finnes jo ingen grunn til å slutte med å lenke til slike bildeserier!

Fantastisk sommerdag
På en litt varm sommerdag ved stranden så må dette være den beste aktiviteten som finnes. Litt farlig kanskje, men moro.

At Star Wars anses som en av tidenes beste kultfilmer er greit nok, men du skal være brukbart stor fan hvis du lager en slik Star Wars-kake.

Under «Norske talenter» dukket det opp en gutt som av helt uforklarlige årsaker ble omtalt som «rockeringkongen» med sin merkelige løping rundt på scenen. Å gjøre rockeringer til underholdning fremstod rett og slett umulig. Men da jeg kom over denne gruppen fra den britiske utgaven av programmet var det åpenbart at det faktisk går an å lage det til underholdning.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere