RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det blir regn i helga, men vi har nok underholdning for å få deg gjennom hele!

Vi begynner denne runden med kanskje den søteste og koseligste videoen jeg har sett noen gang.

Denne artikkelserien begynte med et helt meningsløst «spill» som rett og slett handlet om å bare falle og falle. Nå har det dukket opp et skikkelig spill som ligner på konseptet, der målet er å falle i evigheter, men hvor det er utrolig vanskelig.

Fantastisk animasjonsfilm
Denne fantastisk morsomme kortanimasjonsfilmen er noe du bør få med deg. Det er en slag «Ice Age møter Robbin Hood møter Rambo møter Roadrunner» - i alle fall stilmessig.

Wanted er den mye omtalte filmen av superbabe Angelina Jolie, og i dette nettspillet kan du selv forsøke deg som skarpskytter som kan få kuler til å bevege seg i bue.

Verdens tynneste mann?
Jeg må vel bare innse at at magen min ikke er like tynn og fin som den var en gang i tiden. Men for å være helt ærlig er jeg veldig fornøyd med at jeg ikke er like tynn som denne mannen.

OK, dette spillet er kanskje en smule barnslig og ekkelt, men gjør det noe da? Her er det et «kom deg fra a til b»-spill der du skal fise deg frem.

Musikk vi vil høre på gata
Enkelte gatemusikanter er flinkere enn andre. Denne duoen tilhører definitivt den mer talentfulle gruppen.

Og når vi først er inne på folk som har peiling på cello... her er det en video med cello i sentrum som ligner mye på Lasse Giertsens Amateur-video.

Den svindyre drømmebilen
Ukens Top Gear-høydepunkt er Hamsters test av Mercedes Benz SLR McLaren. Synd den er på vei ut av produksjon. Og enda mer synd at jeg ikke har råd til en.

Det kan være godt å få ut litt frustrasjon og aggresjon. Til slikt fungerer skytespillet Doomland 2154 glimrende.

Slik skal ikke våpen håndteres
I forrige runde hadde vi en video med maskingeværøvelse på en amerikansk maskingeværkonferanse, der blant annet barn skøt med heftige militærvåpen. Denne gangen satser vi heller på en video der folk som definitivt ikke skulle håndtert våpen - vel, håndterer våpen.

Rube Goldberg har blitt et fenomen og et uttrykk med sine meningsløse, kompliserte maskiner. Her er kanskje en av de mest geniale videoene som følger i hans fotspor. Hvor mye tid de har brukt på å lage denne videoen i «sandkasse»-programmet Garry's Mod tør jeg ikke tenke på en gang.

Usynelig tatovering
Tatoveringer er en livsstil for mange, men hvis du helst ikke vil at de skal synes til enhver tid, da kan du gå for en usynlig løsning.

MMA (Mixed Martial Arts) er en ganske absurd fullkontakt kampsport der det meste er lov, og er kanskje best kjent gjennom Ultimate Fighting Championchip-konseptet (UFC). Her er noen av de beste knockoutene så langt i 2008.

Bilder som (ikke) fungerer
For et par uker siden skrev vi en artikkel der vi viste frem noen av de enorme forskjellene som kan komme frem når proffesjoenlle personer tar tak i bilder og redigerer dem i Photoshop. Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra Amy Dressers portefolio. Det er dog ikke alltid det går like bra. Photoshop Disasters er en glimrende blogg å holde øye med for å se folk som ikke er like flinke i det de driver med.

Forrige gang jeg dro frem denne artisten i denne artikkelserien så fikk jeg masse takkemail, så vi prøver suksessen igjen: Det er ganske interessant å se hvordan vakker musikk kan gjenfødes i en helt annen form, men likevel beholde sin magi. La oss ta den drømmende, surrealistiske Hide and Seek-sangen til Imogen. Nesten 4,2 millioner visninger på YouTube (i den mest sette versjonen som ligger der), og 5 av 5 stjerner. Gi så sangen til verdens beste DJ, ved navn Tiësto, og resultatet er at jeg har sett tårer komme i øyekroken på de som prøver å fremstå som tøffe. (Den begynner ikke skikkelig før to minutter)

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere