RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det er snart tid for å ta helg, men først kan du kose deg med dette!

Tidligere denne uka skrev vi om muligheten for robotsex innen fem år. Videoen vi benyttet i den saken var så god at vi bare må lenke til den én gang til. Dette er skremselspropagandaen tusen år frem i tid som benyttes for å oppfordre oss til å IKKE har sex med roboter.

Klarer du å velge rett koffert?
Har du noen gang sittet og sett på Deal or No Deal og tenkt at «dette er jo så enkelt, jeg hadde gjort det mye bedre»? Vel, det er flaks for deg, for nå har du nemlig muligheten til å teste ut din taktikk. Jeg vant en million dollar - på andre forsøk. Det er vel omtrent én gang for sent i den virkelige verden...

Det er mange som skriver mye dumt på kroppen sin med tatoveringer, men dette er sannsynligvis hvordan tatoveringer hadde vært hvis de skulle vært helt sanne.

Bensinforbruk på superbiler
Min absolutte favorittserie er igjen tilbake på skjermene, og den første episoden av 11. sesong av Top Gear var helt fantastisk. Her får du en test av hvilke superbilder som bruker minst bensin - og hva som bruker minst bensin av en Toyota Prius og en BMW M3.

Wiiiiiiiiiiiiiiiii!
Nintendo Wii er kanskje mest kjent som en leken spillkonsoll, men som noen nerder har funnet ut, så kan den brukes til så veldig mye annet. Se denne fantastiske videoen om hvordan en Wii kan hackes til å fungere som mange andre ting enn en spillkonsoll.

Det begynner nå å bli en stund siden Wii ble lansert, og da er det på tide å se tilbake på en av de morsomste videoene som kom i fjor. Ble din tilværelse slik?

Grow og lær
BBC har utviklet et nettspill som er en slags kombinasjon av de populære Grow-spillene og en spørrekonkurranse.

Skal du ha fest i helga? Da bør du definitivt styre unna disse 14 klassikerne.

Gå(r) bananas
Nå har drømmespillet dukket opp: Du kan gå bananas med en ninja, samtidig som du blir raskere til å skrive på tastaturet.

Jeg tilhører en gruppe mennesker som trolig kjenner igjen stemmen til Deke McClelland før en hvilken som helst annen superkjendis, selv om majoriteten av verdens befolkning trolig aldri har hørt om Deke. Hans kjendisstatus begrenser seg stort sett til de som er veldig glad i programvare som Photoshop og Illustrator, og som har brukt alt for mange timer av sitt liv på å høre og se på hans geniale videoguider. Nå har han laget en Photoshop-guide-video med 101 tips i løpet av fem minutter. Det går veldig fort, og er i en helt annen stil enn hans normale, men du kan kanskje lære litt likevel.

Trial-spill blir av en eller annen grunn aldri gammelt. Klarer du å komme deg over hindrene?

Buktaling er igjen hipt
Fjorårets vinner av America's Got Talent fikk nærmest all ære for at buktaling igjen har blitt populært, og har nå signert en avtale verdt 100 millioner dollar i Las Vegas som underholder, hvilket gjør ham til trolig tidenes mest suksessrike realitydeltaker.

Denne uken har jeg i den forbindelse lovet å lenke til flere opptredener av en annen svært suksessrik buktaler, Jeff Dunham. Så la oss egentlig bare ramse opp noen av hans mest underholdende sketsjer:

- Achmed the Deat Terrorist
- Walter
- Peanut
- Peanut blooper

Fantastiske bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra arbeidet til en fotograf som går under navnet ViaMoi på Flickr.

Vi avslutter med en helt utrolig akapella-fremførelse av en av tidenes beste sanger.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere