RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Vi har gledet oss hele uka, og nå kan vi feire helga med god nettunderholdning.

Et av mine to favorittnettspill gjennom tidene er Flash Element TD. I kjølvannet av dette spillet har det dukket opp mange, mange kloner, men ingen har vært i nærheten av like gode. Men nå, helt utenfor min oppmerksomhet, har nå oppfølgeren til originalen kommet - og det er like bra!

Gi gass
Top Gear er som tidligere nevnt tilbake på britiske tv-skjermer, og i forrige uke tok de en titt på hva som var best av den nye Evo 10 og konkurrenten fra Subaru (se også 2. del), og det ble ganske god underholdning. Får meg til å tenke tilbake på da de testet en Evo mot en Lamborghini.

I dette usedvanlig irriterende nettspillet sitter du på bakrommet i en lyssky butikk der du skal spille mot en usedvanlig sleip figur, og poenget er at han skal sitte igjen med den siste kulen. Det er vanskeligere enn det høres ut som.

Er dette mulig?
Nå som fotball-EM er over så kan det være greit å fylle på med en helt annen form for fotball. Er denne videoen falsk?

Collegehumor har tatt seg tiden til å finne ut hvordan internett hadde sett ut hvis det bare var jenter som sto bak noen av verdens største nettsider, og ikke minst var brukerne. Endringene er ikke nødvendigvis så store, men betydningsfulle.

Enorm rumpe
Sir Mix-a-Lot hadde på begynnelsen av 90-tallet en sang om jenter med store rumper som han hadde så stor sans for. Men det kan neppe ha vært denne damen han tenkte på.

Av uforståelige årsaker så har parkeringsspill en tendens til å fungere utrolig bra, og dette er den beste versjonen jeg har spilt til nå - samtidig som det utvilsomt er den som har fått meg mest hissig.

Gutten kan danse
I fjor var det Paul Potts som stakk av med seieren i Britain's Got Talent, og forventningene var skyhøye etter suksessen. De fleste hadde regnet med at det var en liten gutt med englestemme som skulle stikke av med seieren, men i stedet vant denne gutten.

Reklame trenger ikke bare være irriterende avbrekk under tv-sendinger. Her er annerledes reklame som en kan trekke på smilebåndet av.

Hvordan klarer de å ikke krasje?
Jeg har sett motorsykler kjøre i bur før - men det må da finnes grenser for hvor langt en kan dra det...?

Bildet fra toppen er hentet fra den fantastiske fotografen Carl Jones.

Keyboardidsten i bandet Yes har en tendens til å få folk til å bli imponerte av sine fremførelser. Under kan du se litt av årsaken til det.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere