RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Foto: StregAngela (Creative Commons)
Sist oppdatert:
Det blir regn og det er helg. Heldigvis har vi masse god underholdning!

Av uforståelige årsaker foregår det fortsatt en debatt enkelte steder i USA der mange fortsatt tror at Gud skapte verden å seks dager og alt det der, og at Darwin bare er på jordet. Standupkompiser Ricky Gervais går gjennom dette på en ganske fantastisk måte.

Dyr og heftig bil
Top Gear har tatt en titt på den nye Bentley Booklands. For å sette ting litt i perspektiv med denne bilen: Bare de keramiske bremsene på denne bilen koster rundt... 200.000 kroner!

Jeg skal ikke satse livet mitt på at denne videoen er ekte, men om den er det, så er det et av de merkeligste medisinske fenomenene som finnes.

Slik fungerte internett
Har du noen gang lurt på hvordan internett bare kan dukke opp fra telefonlinjen din? Om det hadde fungert på denne måten, så hadde det faktisk vært morsomt.

Vi snakket forrige uke om de forskjellige TD-spillene som har dukket opp. En av de mindre kjente er denne SciFi-utgaven, som strengt tatt er veldig underholdende - og vrien. TD-greie

Hopp med bil
I dette nettspillet fra That '70s Show skal du forskjøe å gjøre kontrollere hopp med en bil - bare ved å styre en enkelt gasspak, av den typen du finner i båter. Det er ikke så lett som du skulle tro.

Og når vi først er inne på spill der du må hoppe med bil: Dette er vanskelig, vanskelig - vanskelig!

Sexy
For noen uker siden fikk jeg en tilbakemelding om at det var noen som savnet en lenke som fikk dem gjennom hele helga på en skikkelig sexy måte. Denne bildeserien bør klare å gjennomføre nettopp dette.

Det er en grunn til at Michael Jordan anses som tidenes beste baskespiller - og denne videoen viser hvorfor han tjente greit med penger: Han slo til når det gjaldt som mest.

Heftig plattformspill
N er et spill som vi lenket til for flere år siden, og når sant skal sies så er det fortsatt en av de beste nettspill-baserte plattformspillene.

Av og til kan det være greit å få litt perspektiv på verden, og denne videoen gjør en god jobb - med å se på alt fra kvarker til stjerner tusenvis av lysår unna - og alt imellom.

Mer enn tusen ord...
Denne bildeserien er et godt eksempel på at bilder kan si mer enn tusenvis av ord.

Dette må kanskje være verdens gjerrigste mann.

Er du redd for ditt eget speilbilde?
Det finnes en del veldig spesielle fobier, som for eksempel frykt for sterke farger og klovner. Her er det noen som har satt sammen en liste over de særeste fobiene, hvem som har dem - og ikke minst hva som ville være deres marerittscenario.

Det er enkelte mennesker som rett og slett ikke forstår når nok er nok. For eksempel denne læreren som sendte 5000 meldinger i måneden til en 13 år gammel elev.

Bildet fra toppen av saken er hentet StregAngelas verker.

Stemningsfull animasjon
Denne ukens musikalske innslag er rett og slett en kort, litt trist animasjonsfilm, med vakker musikk.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere