RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Igjen er det helg, og vi har funnet det beste fra nettet.

CERN åpnet denne uken sin gigantiske BigBang-maskin, og enkelte frykter at den kan være i stand til å ødelegge verden. Noen har til og med laget denne animasjonen for å vise hvordan det vil skje.

Setter ting i perspektiv
Fotografen Chris Jordan har gjort noe litt spesielt: Han har brukt statistikk til å lage meget spesielle, enorme kunstverk og tatt bilde av det. Resultatet har blitt meget interessant.

I dette spillet skal du enkelt og greit spille kurvball, og det blir virkelig vanskelig etter hvert.

Show-off vs. handling
Denne videoen er vel et godt bevis på at skremselspropaganda av og til kan bli knust av umiddelbar handling.

Fear and Loathing in Las Vegas er en av de sykeste filmene og bøkene som er laget noen gang, og da jeg så dette bildet (som ikke har noe med filmen å gjøre) så kunne jeg ikke annet enn å tenke på følgende sitat fra boka: «(...) Not that we needed all that for the trip, but once you get into locked a serious drug collection, the tendency is to push it as far as you can.»

Arrestert for å ha feil klær
En amerikansk dame ble kastet i fengsel i etter en tur i retten for å ha på seg for korte bukser. Dette nyhetsinnslaget må bare sees.

Det er lenge siden vi har hatt et skikkelig hjernedødt zombiespill, så nå er det bare å plaffe løs!

En stor taktisk bommert
Enkelte store skuespillere kunne vært mye større, om de bare hadde forstått hva slags utrolige muligheter de har sagt nei til. Her er 20 skuespillere som har gjort noen skikkelige bommerter.

Utvinning av mineraler, landskapsendringer og grustak har en tendens til å tenge enormt store maskiner. Og når vi snakker store maskiner, da topper denne giganten - bokstavelig talt. Mengden jord som kan flyttes med denne har du ikke lyst til å flytte med spade og tilhenger...

Hei dundre for en bil!
Denne ukes Top Gear-video er deres test av den utrolige Porche Carrera GT. Ja takk!

Å komme seg hjem fra en skikkelig fyllekule på natta kan være en vanskelig oppgave for mange. I denne simulatoren skal du prøve å komme deg så langt som mulig.

Som vi har vært inne på en del ganger tidligere så er det enkelte mennesker som har alt for mye fritid som de bruker på å lage totalt meningsløse, men utrolig spennende ting. Som for eksempel denne gummstrikk-minigun-tingen.

En vakker verden
Nordlys er virkelig et av de mest spektakulære naturfenomenene som finnes. Her finner du noen fantastiske bilder.

Og når vi først er inne på flotte naturbilder: Disse bildene av regn kan virkelig få deg til å håpe at det blir en regntung høst!

Irriterende fluer
Fluer er forferdelig irriterende. I dette spillet skal du prøve å ta knekken på 10 stykker med en fluesmekker på så kort tid som mulig. Mitt første resultat var «SUCKY!»....

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniaturbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Vi avslutter denne uken med et innlegg i den amerikanske presidentkampen som heldigbvis bare er vissvass.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere