RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på Internett

Sist oppdatert:
Nettets beste underholdning er igjen samlet på ett sted!

Hexiom Connect er et av de beste pusle-nettspillene jeg har prøvd på lenge. Tanken er enkel: Du skal legge bitene på plass slik at like farger kobler seg til hverandre. De første brettene er veldig enkle, men etter hvert så begynner utfordringen virkelig å komme. Hvor langt kommer du?

Gale svensker
Vi har mye svenskevitser, men når det gjelder disse to klin gærn'e svenske søstrene i England, så kan en begynne å tro om svensker virkelig er så dumme som enkelte av vitsene kan indikere.

Både Nikon og Canon har nylig lansert speilreflekskameraer med mulighet for å ta opp video, noe som tidligere nærmest har blitt sett på som umulig. Canon har lagt ut denne skrytevideoen om hva du kan oppnå om du er litt flink. Legg dog merke til at du ikke én gang hører lyden som er tatt opp fra kameraet....

Utrolig frustrerende
Du vet at noe slemt er i ferd med å skje når du kaster deg inn i et spill som heter «Frustration 2». Allerede fra 2. brett er dette en fantastisk utfordring, selv om målet er meget enkelt.

Når det kommer til å gifte seg så er det enkelte ting du bare regner med at er tilstede, og ting foregår i de fleste tilfeller innenfor ganske kjente rammer. En tagget hvit brudekjole... vel, det passer ikke helt inn!

Obamas e-post
Det er ikke bare e-posten til Sarah Palin som har lekket. Her kan du se innholdet på Obamas gmail-konto.

Et av de første spillene vi hadde i denne serien var et spill der du skulle lage en kjedereaksjon som holdt seg så lenge som mulig. Atomik Kaos er et litt lignende spill, men det krever mye mer av deg.

Det går saaaaakte
Videoer i sakte film blir aldri kjedelig, og dette må være den mest imponerende jeg har sett så langt: Det er snakk om et lyn i sakte, sakte film.

Som de fleste har fått med seg er nå Google i praksis 13 år gamle, og feirer derfor sitt 10-årsjubileum. I den forbindelse har de laget en egen side der de legger ut om hele sin historie.

Det er liten tvil om at dette er en bil alle bare skulle fått. Ikke betalt for. Bare fått. Jeg stiller meg først i køen.

Det enkleste spillet
Dette er en skremmende enkelt, og enda mer utrolig frustrerende spill. Hvor lenge holder du ut?

Det er noe skremmende sykt og søtt med denne videoen på en gang.

Sikt og beregn
Dette castle defense-spillet er ganske annerledes enn noe av det vi har spilt før, og det er skremmende fascinerende.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniaturbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Gal, gal dame
Tyra Banks er trolig mer kjent som supermodell enn en fantastisk programleder, men det er liten tvil om at hun lager et show som er noe av det sykeste, sykeste du har sett. Her er de 13 særeste øyeblikkene.

Vi avslutter med en litt annerledes video denne gangen. Dette er hvorfor det med formell utdannelse til en jobb nødvendigvis ikke er det viktigste for faktisk å få en jobb.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere