RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Den etterlengtede helga er endelig her!

Er det noe japanere kan så er det å lage ting som er annerledes. I dette spillet skal du i bunn og grunn gjøre en veldig enkel ting: Klikk på nøkkelen, og klikk på døra. Og skulle du tro at det er enkelt, vel, da tar du feil.

Fantastisk bilde
Av og til dukker det opp mennesker som gjør ting med Photoshop som imponerer ekstremt. Dette bildet er vel kanskje noe av det mer imponerende jeg har sett på en stund.

At noen kan spille gitar fort bør det ikke være noen tvil om, men å spille humlens flukt i 320 bpm, vel, det høres ekstremt ut - og holder til verdensrekord.

Kontroll på musa?
Det er ganske normalt å kunne skrive uten å se på hverken tastatur eller skjerm, men klarer du å bruke en mus perfekt uten å faktisk se hvor på skjermen musepekeren er? I dette spillet testes dine egenskaper her. Mitt første resultat var 69 treff.

Det begynner å bli lenge siden vi har hatt en Top Gear-test her, så denne gangen er det på tide å se på superbilen Ascari A10.

Viktig kamuflasje
Under andre verdenskrig så bestemte amerikanerne seg for at de skulle skjule en gigantisk flyfabrikk slik at den ikke skulle være synlig fra luften. Resultatet er rett og slett imponerende.

Og når vi først er inne på kamuflasje: Er du lei av at dine kollegaer stjeler maten du har liggende i kjøleskapet på jobben? Da kan denne «antityveriposen» være løsningen.

Tar du utfordringen?
I Fantastic Contraption må du lage små «biler» som får en liten dings fra A til B, og det er vrient det.

Skal det være litt ristet brød? I så fall kan dette her være en sexy måte å gjøre det på...

Merkelg kortspill
Necronomicon er et kortspill som ved første øyekast kanskje kan se ut som poker, men det handler egentlig om å drepe motstanderen sin.

Er det mulig å klare seg uten både armer og bein? Tydeligvis !

Filmer med mobiltelefoner
Har du noen gang tenkt på hvordan plottet i kjente filmer virkelig kunne blitt snudd på hodet om folkene bare hadde hatt mobiltelefoner?

Katy Perry har gjort stor suksess med å fortelle verden at hun likte å kysse ei jente. Nå er det noen på nett som har manipulert sangen hennes til det sykere...

En utfordring
Her er nok et pek-og-klikk-spill, men her kan du heldigvis se musa...

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniaturbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Vi avslutter denne uken med en av de sykeste, og samtidig søteste sangene som er laget - som knapt noen kjenner til. Dessverre er det ikke laget noen musikkvideo til den, men det er det selvsagt noen på internett som har gjort noe med.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere