RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Len deg tilbake og nyt ukens beste underholdning!

Cartman i South Park er tidvis fantastisk ond av seg, og her har de samlet trolig hans ni mest ondskapsfulle øyeblikk.

Krever mer bildemanipulering
Som regel blir det stort oppstyr hvis medier blir tatt i å manipulere eller gjøre for store retusjeringer, men i USA er nå enkelte republikanere i harnisk over at Newsweek ikke gjorde Sarah Palin mer perfekt enn hun er på et forsidebilde - og debatten er helt absurd. De mener rett og slett det er krenkende at virkeligheten vises.

Jeg skrev en anmeldelse av Fifa 09 her om dagen, og i den forbindelse nevnte jeg gode gamle Kick Off. Det gav gode minner, så jeg søkte det opp på nettet, og fant ikke det jeg var på utkikk etter. Derimot kom jeg over dette geniale straffekonk-spillet.

Genialt spill er tilbake
Her er den nye utgaven av det meget påkostede og fantastiske SiftHeads, denne gangen i versjon 4.

Jeg vil nesten vedde venstrearmen min på at denne videoen er manipulert, men den er genial likevel.

Moromann henger ut CNN
The Daily Show har blitt en ting jeg bare må ha med meg - hver episode. CNN-programlederne som inviterte ham i studio i forbindelse med det forrige presidentvalget ble derimot litt sjokkert over hvordan Jon kunne være.

Det nærmer seg Halloween, og da begynner den sære tradisjonen med å skjære ut gresskar. Og noen er virkelig gode på nettopp det.

Klassiker kopieres i Australia
Top Gear... En av de beste underholdningsprogrammene som finnes. Enkelt og greit. Og nå har de jammen meg også laget en australsk utgave av programmet. Jeg er ikke sikker på om det fungerer like godt, men her får du i alle fall deres første forsøk i en stor firehjulstrekk-sammenligning. [Del 1, Del 2]

Vi pleier ikke å ha med så mange nyhetssaker i denne serien, men denne var rett og slett for sær til å hoppe over: En 24 åring ble i Ohio dømt til å høre på 20 timer med klassisk musikk! (Han klarte det ikke)

HJEEELP!
Hva hadde du gjort om du kom kjørende på motorveien og opplevde dette?

Her snakker vi om et skikkelig konsentrasjonsspill der du skal være rask med musa. Målet er enkelt: Kom borti alle ballene som dukker opp på skjermen før de treffer noen andre baller.

En spesiell kultur
Japanere har en kultur som virkelig er annerledes enn det vi kjenner til her i vesten. Denne absurde bikinivideoen bør bevise det - selv om du kanskje ikke forstår så mye av hva de sier.

Dette spillet bør du styre unna hvis du er redd for anfall, men plages du ikke av slik, vel da kan dette syke, syke spillet som du ikke får noen instruksjoner på være noe for deg.

Slik kunne Take on me vært
Enkelte musikkvideoer later ikke til å ha spesielt mye til felles med teksten. Her er det en som har gitt A-has kjempehit Take On Me en mer bokstavelig tekst.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniaturbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Vi avslutter med en helt fantastisk oppvisning i noe så uvanlig som laser-tryllekunst.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere