RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MTV-programleder i hete scener

Sist oppdatert:
Søndag spilte MTV-Tooji inn sin første musikkvideo. Se de sexy bildene eksklusivt her!

(BIIPMAG): Artisten Tooji har spilt inn sin første musikkvideo i flotte omgivelser på hotell Grims Grenka i Oslo. Han storkoste seg på hotellet med vakre jenter, estetiske omgivelser og elegante scener.

Se bildekarusell fra videoinnspillingen nederst i artikkelen!

- En drøm
Tooji forteller til biipMag at det var helt uvirkelig å spille inn musikkvideoen fordi han hadde et veldig proft team rundt seg. Hotellet passet også perfekt som location for videoen:

Jeg kunne stillt opp i en potetsekk, men fortsatt sett elegant ut

- Grims Grenka er en drøm for en musikkvideo som skal ha temaet elegant og sexy. Jeg kunne stillt opp i en potetsekk, men fortsatt sett elegant ut med den fantastiske bakgrunnen. Takket være Grims Grenkas PR manager Angelica Montez, som ga oss lov til å filme på en så fantastisk location.

Mye venting
Selv om de vakre omgivelsene på hotellet var som en drøm ble det også veldig mange timer med ventetid mellom de ulike scenene i videoen. Tooji forteller at det ble man fort vant til:

- Å se og holde seg «fresh» hele tiden var derimot noe helt annet. Det er vanskelig å se topp ut når man begynner kl 8 om morgenen og avslutter kl 3 om natta uansett hvor mye sminke man får på seg. Vi har fremdeles noen enkelte scener igjen. Så det var ikke et uvanlig syn å se Tooji sovende på en eller annen sofa.

Hete scener
I musikkvideoen danser Tooji tett inntil sin meddanser Evelynd Rasmussen, som vant danseauditionen til videoen. Tooji poengterer likevel at de hete scenene også er svært elegante:

- Det ble veldig mange elegante hete scener. Jeg er dritt lei av alle de ekle «bootyshaking»-musikkvideoene der jentene bare gnir seg mot kamera og ser ut som horer, sier Tooji til biipMag.

Les også:
- Ble ikke popstjerne over natta
Får hjelp av Eminems hitprodusenter
Fra Idol til Sex og singelliv

Jente med verdighet
Tooji forteller at han ville lage en elegant og sexy video der jenta har en høy verdighet og bestemmer like mye som gutten:

- Det ble veldig morsomt å samarbeide med så mange vakre jenter med flotte personligheter som spillte tilbake mot meg og ga meg litt motgang. Hun som hadde hovedrollen skulle duellere mot meg om kontrollen. Vi lekte oss mot en vegg og flørtet, og det synes jeg var fett og annerledes fordi hun ikke bare hiver seg over meg og ser lett på tråden ut. Hun har også en verdighet.

Det var ikke et uvanlig syn å se Tooji sovende på en eller annen sofa

- Stort følelsesregister
Motskuespilleren i videoen, Evelyn, var ikke et tilfeldig valgt for Tooji:

- Evelyn er skuespiller og vant mye på nettopp det. Hun viste et veldig stort register av følelser og uttrykk som gjorde at det var spennende å se på.

Tooji forteller også at Evelyn ble valgt ut fordi hun ga noe ekstra til kamera og hadde en bra personlighet. Han er svært fornøyd med resultatet og sier at han tror videoen blir veldig bra tilslutt.

Gledestårer
Tooji synes regissøren, Meena, var veldig flinkt til å visualisere og få frem det de ønsket på kamera. Han fikk også sett litt på filmingen til noen av scenene og da han så resultatet ble han sentimental:

- Dette er jo noe jeg alltid har drømt om og jobbet hardt for, så når man begynner å se hvordan resultatet former seg så gir det en veldig varm følelse. Det ble nok noen stumme tårer av glede som trillet nedover, sier han til biipMag.

Det er foreløpig usikkert når musikkvideoen til Tooji skal lanseres.

1002

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere