RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Slapp av med ukens beste underholdning fra nett!

Bloons var en kjempesuksess, og det samme har alle Tower Defense-spillene vært. Men hva skjer når du kombinerer de to? Bloons Tower Defenser 3 er det første vellykkede forsøket, og jeg må bare si at det er utrolig avhengighetsskapende!

Transformers-jagerflyet
Norge vurderer å kjøpe det amerikanske jagerflyet F35. Dessverre skal vurderer vi ikke å kjøpe den utrolig tøffe marineutgaven av flyet, for det kan gjøre noen heftige ting.

Det er rett og slett noe med denne videoen som bare ikke stemmer.

En saftig utfordring
Bobblebrook er et merkelig spill der du skal forsøke å gjenskape et 2D-bilde basert med mange punkter i 3D, bare ved å bevege på musa - litt på samme måten som vi ser stjernebilder fra jorda.

Synes du det er for dårlig kvalitet på videoene på YouTube? Nå er det noen som har funnet en genial måte å gjøre kvaliteten litt mer hyggelig.

Slemme folk
Halloween nærmer seg med stormskritt, og da kan det jo være greit å ta en titt på noen av historiens grusomme seriemordere.

Dette er den beste varianten av spillet der du skal holde musa unna ting som hopper rundt på skjermen. Fysikken gjør det uforutsigbart og utfordrende.

Jeg vil også gjøre slik!
Hvis jeg først skulle velge en ekstremsport, da er jeg ganske sikker påa t jeg hadde valgt Ski Gliding - det ser så vanvittig heftig ut.

Den übertabloide britiske avisen The Sun har begynt å samle ukens mest populære virale bilder.

Tilbake til utgangspunktet
Ja da, jeg vet, Top Gear Australia suger både det ene og det andre. Derfor trekker vi nå tilbake originalen med deres retrotest av Lamborghini Countach.

Markedsføring blir stadig vanskeligere i en verden der vi får reklameinntrykk over alt. Her er 20 reklamekonsepter som virkelig skiller seg ut.

Det er flaut - veldig flaut
Musikkhistorien er full av oppturer og nedturer. Nå er det noen som har samlet de mest pinlige øyeblikkene som er fanget på video.

Microsoft fikk mye kritikk for å lage alt for mange versjoner av Windows Vista. Dette er det nå noen som naturligvis spinner videre på i forbindelse med at Windows 7 dukker opp - og her kan du se de 20 forskjellige versjonene det kan kjøpes i.

Bush på godt og vondt
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniaturbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Og når vi først er inne på Bush, er vi nødt til å ta med dette skikkelige høydepunktet.

Vi avslutter denne uken med det største høyepunktet fra årets sesong av America's Got Talent - som har fått en del kritikk for stort sett handle om sangere. Ble snytt for førsteplassen i konkurransen med en margin på under en halv prosent av stemmene i finalen.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere