RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Endelig er uken ferdig, og det betyr masse ny underholdning!

Vi begynner med en helt fantastisk video med folk som gjør ting du ikke skulle tro var mulig.

Mirrors Edge kan se ut til å bli en av de mest spennende og innovative spillene i år, og nå har de jammen meg laget en nettversjon i 2D også. Det blir noe litt annet...

Skyt løs
En av mine virkelige favorittnettspill gjennom tidene er Zuma, og nå er det jammen meg noen som har kopiert suksessen og utvidet det med et stort sjørøvertema.

Om denne videoen er ekte eller ikke er ikke spesielt interessant, men det må være tidenes beste blondinevits.

Gale briter
Den nyeste sesongen av Top Gear ser virkelig ut til å bli super, og deres nye tur til USA var rett og slett bare fantastisk morsom. Du kan se alle Top Gear-episodene på nett i sin helhet her, inkludert episode 2 av sesong 12 som anbefales på det sterkeste - eller du kan se et par høydepunkter her, her og her fra USA-turen.

Dette spillet er egentlig ganske rett frem: Kom deg fra a til b gennom en relativt enkel bane. Utfordrignen består i å forholde deg til at du spinner rundt hele tiden - og ikke kan treffe veggen.

Alt du vet er bare løgn
Tidligere denne uken publiserte redaktøren for det norske teknologinettstedet ITpro en lang, lang artikkel som er et sammensurium at forskjellige mer eller mindre frittstående konspirasjonsteorier, og en ikke-navngitt norsk lokalpolitiker som mener at 2,6 millioner nordmenn kommer til å dø i 2012. Resten kommer til å bli evakuert til enorme bunkere som myndighetene har laget i all hemmelighet. Publiseringen skjedde rett før denne videoen dukket opp på YouTube som nærmest en global advarsel til alle i hele verden.

Og når vi først er inne på store skjulte hemmeligheter: Denne videoen viser deg hvordan du kan skjule andre filer inni en helt vanlig JPEG-fil.

Verden trenger din olje
Dette må være et av de mest avhengighetsskapende tidsfordrivene jeg har vært borti på en stund. Klarer du deg som en oljebaron?

De fleste vet at en ikke kan stole på bilder lenger. Det er rett og slett for enkelt å manipulere i programmer som PhotoShop. Og denne videoen viser at du også bør begynne å bli skeptisk til privatvideoer også.

Slik er våpnene i virkeligheten
Call of Duty 4 er fortsatt en av tidenes beste skytespill, selv om etterfølgeren har dukket opp. IGN har tatt en titt på hvordan våpnene i spillet faktisk er i virkeligheten. Jeg vil også prøve...

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniatyrbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Vi avslutter med en virkelig storhet av en musikkvideo.

Tidligere utgaver

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere