Gå til sidens hovedinnhold

Sørget over død TV-kone

Kiefer Sutherland synes det verste med «24» er at så mange karakterer stryker med.

(SIDE2:) - Det verste med «24» er at jeg får jobbe med fantastiske skuespillere som mer eller mindre alle må bøte med livet, sier Sutherland til Hollywood Reporter, ifølge Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skuespilleren fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame tirsdag, og snakket villig vekk om sitt arbeid med actionserien.

Ble knust
- Så man blir vant til å jobbe med folk man utvikler et utrolig forhold til, både profesjonelt og på det personlige plan, og så dør rollefigurene deres.

- Det første vanskelige tapet var Leslie Hope. Hun er en fantastisk skuespiller som jeg er veldig glad i, og da de fortalte meg etter den første sesongen at hun skulle dø, ble jeg knust, forteller han.

Sutherland har spilt rollen som FBI-agenten Jack Bauer, som jobber for Los Angeles Counter Terror Unit, siden 2001. Leslie Hope spilte kona hans, Teri Bauer.

Kommer tilbake
Siden de første sesongene er hun langt fra den eneste rollefiguren som har falt død om i Jack Bauers fotspor, men i sesong 7, som nettopp har hatt premiere i USA, er det faktisk en tidligere rollefigur som blir brakt til live igjen.

- Den rollefigurens død viser seg å være en del av en mye større konspirasjon som utgjør basisen for sesong sju, forteller Sutherland.

Ting tar tid
Skuespilleren som slo igjennom på 80-tallet med filmer som «The Lost Boys», «Stand by me» og «Young Guns», forteller at å filme «24» tar enormt mye av hans tid.

- «24» tar utrolig med tid. Vi er allerede begynt å planlegge sesong åtte.

Sutherland ble klar over hvor mye av livet hans som dreier seg om serien, under forfatterstreiken tidligere i år.

Ordnet seg
- Det var utrolig frustrerende, for vi hadde veldig lite kontakt med manusskribentene. Etter at vi har arbeidet sammen i sju år, er vi blitt venner. Vi snakkes sammen på det nivået, men de var veldig strenge på å ikke nevne serien.

- Vi måtte alle sammen bare ta en pause. Jeg var veldig glad da alt ordnet seg og vi kunne komme tilbake på arbeid.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken