RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
En ny helg har sneket seg på, og her er ukens dose underholdning!

Det er lenge siden vi har hatt et skikkelig zombiespill nå, og dette kvalifiserer nesten. Du skal gå rundt som en galning og kjempe med sverd mot zombier og andre gale skapninger.

Finnes det superhelter?
Serier som Heroes har blitt kjempepopulære, og kanskje er det slik at det virkelig finnes mennesker rundt oss som har superkrefter? Her er 10 eksempler som kan bevise en slik påstand.

I dette tenkespillet er målet ditt å reflektere en laserstråle rundt omkring med speil og andre mer kompliserte objekter. De første nivåene er enkle, men så begynner virkelig utfordringene.

MacGyver er tøff!
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Det finnes bare to superhelter i verden: Superman og MacGyver! Og her er 10 videoer der MacGyver gjør det han gjør best.

Dette er et av de mest nytenkende spillene på en stund: Målet er å prøve å samle noen kasser med vann i et romskip. Problemet er at den eneste måten du kan gjøre dette på er å manipulere gravitasjonen, og det er en haug med andre ting som er i veien.

Superbil ut av drittbil?
Top Gear-folkene forsøkte seg nylig på om det var mulig å gjøre en gammel Renault Avantime til en like heftig bil som Evo X - til halve prisen. Det ble ikke vakkert.... Del 1 og del 2.

At det finnes en del USA-venner her i landet er det liten tvil om, og jeg har fått en innstendig oppfordring å legge med denne noe nasjonalistiske hyllesten til New York.

En heftig vaskeopplevelse
Jeg er en smule usikker på hvordan i himmelens navn dette kan skje, men hvis du opplever dette når du vasker bilen, da har du dummet deg kraftig ut!

Har du det som skal til for å være en Samurai i Japan? Her kan du kjempe deg fram mot Tokyo!

Et spill uten en rød tråd
Av og til dukker det opp merkelige spill som man egentlig ikke forstår, og som i bunn og grunn ikke gir noen mening. Likevel er Watergrim skremmende fascinerende.

En ny undersøkelse viser noe ganske merkelig: Voldelige spill fører ikke til voldelige personer - men det kan se ut til at det å ikke spille voldelige spill er problemet.

Vakker ødeleggelse
En hydrogenbombe er noe av det mest ødeleggende som finnes, men likevel er det ganske vakkert.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Denne uken hadde jeg egentlig planer om å avslutte med et fantastisk stykke Mike Stern, men så var videoklippet fjernet før denne saken skulle legges ut. Dermed avslutter vi med dette mesterstykket i stedet.

Tidligere utgaver

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere