RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Izismile.com)
Sist oppdatert:
Helgen er over oss, og det betyr som alltid masse god nettunderholdning.

De siste ukene har det kommet inn såpass mange tips til denne artikkelserien at vi denne uken dedikerer hele artikkelen til tips som har kommet inn fra leserne :)

Gammel favoritt er tilbake
Det er fryktelig lenge siden vi har lenket til en av de populære Grow-spillene, og nå kan vi med glede igjen sende deg inn i den frustrerende og litt lite logiske verdenen til Eyezmaze og de snodige spillene der du bare skal trykke på noen knapper. Her er Grow Tower!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post!

Fantastisk reklame
Noen reklamer er rett og slett bare morsommere enn andre, og her er noen som virkelig er god underholdning!

Visste du at det finnes en egen sitronfestival? Det er helt utrolig hvor vakre ting en kan lage med noen sitroner og appelsiner.

Unødvendig oppførsel
En snakker gjerne om dårlige tapere, men dette må kanskje være en av tidenes dårligste vinnere - selv om han strengt tatt ikke vant noe som helst.

Fabelen om skilpadden og skorpionen er kjent, men i dette nettspillet skal du bare hjelpe snille kyllinger over vannet. Litt tregt i starten, men så blir utfordringen ganske slående.

Et spill som gir deg ro
Dette spillet har bare fått meg til å føle meg helt salig. Det går rett og slett ut på å fange de riktige notene (stort sett alt som ikke er rødt), samtidig som du får kose deg med nydelig pianomusikk. Kan anbefales for å koble av nærmest når som helst.

Herre min hatt... 80-tallet var et grusomt motetiår, og musikken var ikke alltid helt på topp heller. En leser mener at dette er «verdens beste sang». Jeg er litt usikker...

Folk legger ut mye rart på nett
Svenske Blocket er en salgsside ala Finn, og der blir det lagt ut mye rart, så mye rart faktisk at det er en egen nettside som er dedikert til det rare som legges ut. På BestOfBlocket.se kan du se annonser som rett og slett bare får deg til å le. Humoren ligger i detaljene, som for eksempel denne.

Det er ikke ofte en ser kortfilmer på YouTube som får nærmere 1,4 millioner visninger, men Validation har klart det utrolige.

Sære fremkomstmidler
Det finnes mange sære fremkomstmidler her i verden, og som blant annet vi skrev om denne uken finnes det en egen amfibie-buss. Men denne russiske snøgående greia må være noe av det mest fantastiske siden snøscooteren. Eller... Like moro, kanskje ikke like praktisk.

Dette er en gammel norsk sctech, men den viser litt verdien av konsulenter.

Syke oppfinnelser
Det har vært mange personer opp gjennom historien som mener at de har laget verden beste oppfinnelser, og disse oppfinnelsene er rett og slett så idiotiske at det i grunn bare kan være menn som har funnet på det.

Det må være moro å lage bilprogram, når dette er resursene du jobber med!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bildespesialen.

Fantastisk musikkvideo
Vi avslutter denne uken med en veldig, veldig spesiell og fantastisk morsom musikkvideo som har blitt en gedigen suksess på YouTube med godt over 33 millioner visninger!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post!

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere