RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Foto: Erik Johansson (Alltelleringet.com)
Sist oppdatert:
Endelig er helgen og påsken her! Det betyr som vanlig masse nettunderholdning!

Av og til dukker det opp skikkelig nyskapende spill, og «Online Physics Game» må du virkelig bruke hodet, gjennom egentlig bare å kutte noen kjettinger. Du forstår det når du prøver - og det er avhengighetsskapende!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller du kan sende ditt bidrag på Twitter: @mBlaker

Utrolige hendelser
Dette er bilder som er så ekstreme at det er utrolig at de ikke er manipulert.

Forrige uke hadde vi en video med noen som hadde plassert en haug med lys på sauer. Hva er da ikke mer naturlig å følge opp med enn noen som har plassert masse lys på et radiostyrt fly?

Knot deg fram
Dette er et av de mer vellykkede nettspillversjonene jeg har sett av det gamle fysiske spillet Tilt.

At internett kan åpne for samarbeid på et helt nytt nivå er kanskje ingen stor overraskelse, men at det kan skape band som dette er nesten for utrolig.

Veldig, veldig bekymringsfullt
Denne videoen hadde jeg egentlig planlagt å legge inn nederst i saken denne uken, men grunnet den svært... ehm... spesielle typen som synger er det kanskje best at man trykker seg inn på eget ansvar. Som en klok bruker sa på Facebook: Takk Gud vi bare sliter med Jan Thomas som artist!

Huff, når vi først er inne på bekymringsfull musikk: Her er en glemt Village People-video som jeg var glad jeg hadde glemt - helt fram til noen mente at den ville passe i denne artikkelen.

La oss prøve å reparere skaden etter å ha sett den videoen med disse fantastiske bildene.

Insekter slik du aldri har sett dem
Her kan du se noen helt fantastiske manipulerte bilder basert på insekter.

For dem som er glad i en liten kortfilm, så kan det være verdt å sette av noen minutter til denne.

Opprinnelsesland betyr noe!
Vi kan være veldig glad for at Katy Perry ikke kommer fra Ukraina...

Av og til får disse japanerne til ting som vi bare kan drømme om.

Dyktig svenske
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra verkene til den svenske manipuleringseksperten Erik Johansson. Mer av hans verker kan du se her.

Hvis du etter å ha gått gjennom denne artikkelen fortsatt har masse tid til overs, nå som det jo nærmer seg påske, så an du se denne listen over 15 svært sære nettsteder.

Denne er ganske nerdete, men riktig så morsom: Det er en video som spiller på det store jaget etter å være først hele tiden.

Vi avslutter denne uken med et lite musikalsk stykke med en gjeng som kaller seg Los Lobotomys - kanskje det beste bandnavnet noen gang.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller du kan sende ditt bidrag på Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere