RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki.net)
Sist oppdatert:
Igjen har vi samlet masse god underholdning til deg!

Vi begynner denne uken med 21 bilder som ser manipulerte ut, men som skal være helt ekte.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller du kan sende ditt bidrag på Twitter: @mBlaker

Vanvittig imponerende
Dette er sannsynligvis de mest imponerende 2 minuttene og 19 sekundene du kommer til oppleve på en stund. Kost på deg å se den med høy kvalitet!

For en stund tilbake hadde vi med et fantastisk strategi/rollespill som het Sonny, der du skulle bygge deg opp og kjempe mot skumle motstandere. Nå har versjon to kommet, og det er enda bedre!

Masse, masse bilder
I forrige uke hadde vi en lenke til et nettsted med noen ganske imponerende bakgrunnsbilder, men det var ikke nok for en av våre lesere. Han anbefalte i stedet denne nettsiden som har rundt 200.000 bakgrunnsbilder av alle tenkelige og utenkelige ting. (Kan også innholde bilder som enkelte finner støtende)

Ingenting er bedre enn når man kan kombinere skjønnhet med å faktisk lære noe.

Vanvittig sykkel
Det er heller tvilsomt om det finnes noen som er flinkere på sykkel enn denne typen.

Og når vi først er inne på sykler: Jeg vet ikke hva som er sannsynligheten for at dette skjer, men den må være usedvanlig liten.

Musikken vi heldigvis slipper
Musikkbransjen blir til stadighet anklaget for å lage mye drittmusikk for tiden, men jeg er vel på grensen til sjokkert over at noen kan gi ut noe som dette. Heldigvis er det noen på YouTube som har laget en veldig «intens» musikkvideo ut av det hele.

Som vi har skrevet denne uka så har Google startet fotograferingen av Oslo og Bergen til Street View, og i den forbindelse er det noen som har funnet frem til et godt eksempel på hva som kan være risikoen ved å være ute når bilen kommer.

Hjernedødt bilspill
I dette South Park-spillet får du muligheten til å virkelig la hjernen hvile. Du skal på en slapp og god måte kjempe mot politiet/aliens i bil, og har en haug med våpen tilgjengelig.

Jeg er vanligvis ikke så veldig overbegeistret over teite hjemmevideoer av barn og dyr, men denne var faktisk ganske morsom.

Når en virkelig driter seg ut
Egentlig så bør en synes litt synd på folk som driter seg ut, men jeg klarer rett og slett ikke å presse sympati frem for denne typen.

Og når vi først snakker om folk som driter seg ut: Dette ser usedvanlig vondt ut - men han holder seg likevel godt.

Vi hjelper noen til å bli straffet
[Her var det en lenke til en video av en practical joke fra en norsk arbeidsplass, men den er nå fjernet.]

Og når vi da først er inne på «practical jokes», så kan du jo ta en titt på denne samlingen av 16 geniale spøker.

Er du rask?
Hvor rask er du til å skrive? Her kan du ta den store hastighetstesten - på norsk.

Det er lenge siden vi har hatt noe sært fra Spotify, så denne gangen tar vi med en «Smooth Jazz»-versjon av Beyonces superhit.

Sære bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bildespesialen. Ikke trykk på de små bildene, men rull deg nedover på siden for store versjoner.

Vi avslutter denne uken med et helt fantastisk sammendrag av det som ifølge IMDb er tidenes beste film.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller du kan sende ditt bidrag på Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere