RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Sist oppdatert:
Nok en helg er over oss, og vi har samlet nettets beste underholdning!

Et av de mer avhengighetsskapende spillene vi har hatt i denne serien var et spill der du skulle forsøke å finne tall skjult i et bilde. Og nå har versjon 2 dukket opp, og det er enda mer krevende.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Humor om militærkjøp
Kjøpene av jagerfly i Norge får mye oppmerksomhet, men i England har de hatt en langt større debatt om kjøp av hangarskip, og denne sketsjen viser problemstillingen på en strålende og ikke minst morsom måte.

Det er en stund siden vi har hatt et skikkelig tower defense-spill i denne artikkelserien, så nå er det bare sette seg ned og skyte på alt som beveger seg.

Spill i den virkelige verden
I forrige uke hadde vi en video der en forsøkte å omsette Twitter i den fysiske verden. Denne gangen kan du se hva som skjer om du forsøker å leke Super Mario på gata.

I dette spillet får du den store utfordringen med å spille fotball med to spillere og to mål. Tempoet er høyt!

Og når vi først er inne på et høyt tempo: Denne saken kunne vi sikkert skrevet som en nyhetssak, men vi legger den inn her i stedet: En klin gal tenåring fra Sacramento har klart å sende å motta godt over 300.000 SMS-meldinger på én måned. Galskap!

Oi, oi, oi, oi...
Denne karen viser hvordan du ikke skal bedrive bading i kaldt vann.

Grand Theft Auto 4 er et av tidenes dyreste spill, og her er det noen som har satt sammen en video av noen av de utrolige cinematiske mulighetene du har.

Denne får deg til å tenke
Vi har vært inne på noen kampanjer mot både røyking og råkjøring tidligere, og denne videoen er noe som raskt kan få deg til å tenke på å kjøre litt saktere neste gang du er ute.

Poker pleier ofte å være et spill der det handler om å ikke vise noen følelser overhode. Men enkelte klarer bare ikke å holde seg når de taper.

Denne bildeserien hadde så mange kostelige avisutklipp og advarselskilt i seg at den bare bør sees gjennom.

Fail
Jeg er litt usikker på om hun kommer til å få prisen for årets beste barneoppdragelse...

Og når vi først er inne på noen som gjør litt spesielle ting: Jeg vil ikke anbefale noen å prøve å kjøre motorsykkel på denne måten.

Er dette mulig?
Dette er det mest fantastiske jeg har sett av skyggeteater.

For en stund tilbake fikk vi i Nettavisen e-post fra en person som gjerne ville bli freelanser, og for å vise sin kunnskap innenfor et gitt felt ble det levert en ferdig artikkel som en arbeidsprøve. Denne artikkelen var laget ved at han hadde funnet en nyhet på en utenlandsk nettside, kjørt den gjennom oversettelsestjenesten til Google, og levert uten noen rettelser. Han fikk ikke jobben. Dette har egentlig ikke noe med noe å gjøre, men jeg kom bare på denne saken da en leser tipset om denne siden som ganke klart viser at automatiske oversettelsesprogrammer ikke alltid er en spesielt god idé.

Voks inn i ringen
Dette er det snodige vokse-spill der du skal forsøke å tre ringer inn på et tre ved å la treet vokse. Det blir ganske vanskelig etter hvert.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på de små bildene, men scroll nedover på siden for store versjoner).

Ikke alt er imponerende
Britain's got talent har fått mye oppmerksomhet i år på grunn av Susan Boyle, men det er på ingen måte sånn at alt som slipper gjennom i den serien er spesielt imponerende.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere