RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Izismile)
Sist oppdatert:
Som alltid på en fredag: Vi bringer deg den beste underholdningen på internett!

Det er en måned til den nye sesongen av Top Gear setter i gang, og denne gangen trolig i HD. I Mellomtiden kan du kose deg med alle episodene av en av de beste underholdningsseriene som lages.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Guitar Hero og zombier
Jeg hadde aldri trodd at Guitar Hero og zombiespill var noe som kunne kombineres, men det går utrolig nok an - og det er utrolig festlig!

En snakker gjerne om «enmannshær» i filmer, og denne amerikaneren er sannsynligvis den personen i USA med flest våpen. Galskap!

Og når vi først snakker om våpen: Hva er det som egentlig dreper?

Vakker by
New York er utvilsomt en av de mer visuelt tiltrekkende byene i verden, og få steder kommer det så godt fram som i denne VR-fremstillingen av byen.

Dette er et spill som fort skaper problemer for deg. Oppdraget er enkelt: Du skal flytte vann fra én container til en annen. Veldig enkelt de første brettene, men så kommer utfordringene på rekke og rad.

Vakker natur
På denne siden finner du noen helt fantastiske naturbilder.

Besieged er en helt annen twist på de etter hvert så velkjente tower defence-spillene.

Ufortjent vinner
American Idol fikk tidligere denne uken sin vinner, og det var en som de fleste ikke helt skjønte at i det hele tatt kom til finalen som vant. Nå har snart halve USA lagt ut sine reaksjonsvideoer på det hele på nett, og her er de 10 mest absurde.

I disse dager hvor alle er redd for influensa, så kan dette spillet her skremme vannet av hvem som helst: Målet er å infisere så mange som mulig ved å nyse én gang.

Tren hjernen
Er du klar for litt trening av hjernen? Dette spillet består av en lang rekke småspill der du må svare raskt, både basert på logikk og litt matematikk.

Vi mottar en god del tips til denne serien, men sjelden får vi den med hele kommentaren, så da poster vi den helt uredigert: «Knut Jarlzen aka Graaaalllt. Han var med i Santanbandet "gwwwrrraallll", men ble kastet ut. Kommentaren var "joda, riktignok låter det jævlig, men allikevel...

Klassikeren er tilbake!
Og da var endelig Shift 4 også kommet på nett!

Ehm, hva er galt med dette bildet? Er fisker ute og «mennesker» folk som fisker?

Ups...
Om du er glad i litt knall og fall, så kan denne videoen med krasj fra motorsykkelracing være noe.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne fantastisk varierte bildesamlingen.

Slik trodde de internett skulle bli
Vi avslutter denne uken med en liten video av hvordan man i 1969 forutså at internett i dag ville fungere. Den eneste forskjellen er vel i grunn kvinnesynet...

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere