RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki.net)
Sist oppdatert:

Bunny Charm er et snodig lite skytespill som på mange måter er en salig kombinasjon av et zombieskytespill med elementer fra tower defence-spill.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Wow!
Det er på tide med en samlingsvideo igjen med «dette er nesten for utrolig til å være sant»-øyeblikk fra virkeligheten.

Jeg skal gladelig innrømme at såpe er noe jeg foretrekker kommer flytende ut fra en flaske. Men ikke alle er enig med meg, og folk har derfor laget de mest absurde kunstneriske såpestykkene som... vel, det ikke er mulig å bruke.

Lemmlings på en ny måte
Meeblings er et snodig lite spill som minner litt om Lemmlings, men som baserer seg på et helt annet prinsipp for å få de snodige lille folkene til målet. Fantastisk facinerende.

På Amazon.com har det eksistert en snodig kultur i en lang periode der folk har lagt inn merkelige produktomtaler av melk. Ja, du leste riktig: Melk. Det hele har utviklet seg til å bli en eneste stor spøk - og dette er en av de bedre.

Bare vakkert
Hvis du bare ønsker å se på fantastisk vakre fotografier, da er dette et veldig godt sted å begynne.

På denne nettsiden kan du finne ut hvilken sang som toppet listene den dagen du ble født - eller giftet deg - eller fikk barn eller....

De små menneskene
Det er viktig å huske på alle de små menneskene som jobber jevnt og trutt...

Vi kan vel like gjerne advare mot at denne er litt på kanten med en gang, for her er det noen som har samlet de 10 morsomste videoene av folk som blir tatt når de koser seg litt ekstra med seg selv.

Ødelegg et molekyl
De første par brettene av dette ganske spesielle «puslespillet» virker totalt meningsløst fordi det er så enkelt. Men så begynner du å forstå at det å plukke fra hverandre en molekyl ikke er så enkelt som du skulle tro.

Det er ikke ofte vi har gif-animasjoner i denne artikkelserien, men denne var for god til å la den ligge.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne vanvittige bildespesialen (ikke trykk på de små bildene, men scroll nedover for store versjoner).

Skal han virkelig si det?
Vi avslutter denne uken med en video som virkelig spiller på din evne til å tenke stygt, og til ikke minst å forutse hva som blir sagt. Men du blir skuffet. Hver gang.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere