RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Del dine reiser med hele verden

Foto: Crestock.com (Crestock.com)
Sist oppdatert:
- og finn de beste prisene på din neste ferie.

I mai 2009 lanserte Nettavisen sitt samarbeid med reisesøksiden Momondo, i dag relanseres siden i ny drakt og med nye funksjoner som kan gjøre din neste ferie enda bedre.

Søk gjennom 700 sider
På Momondo kan du søke gjennom neste 700 reisewebområder på en gang, slik at du får den aller beste prisen på flybilletter, det perfekte hotellet på din reise og leiebil på de underligste steder. Her kan du nemlig finne din reise uavhengig om du bare skal fly mellom Oslo og London, om du trenger hotell i Kumasi i Ghana eller leiebil i Stara Zagora i Bulgaria. Nesten uansett hvor du er i verden kan reisesøket hjelpe deg til å finne akkurat det du trenger.

Prøv Nettavisens reisesøk her.

Del dine reiser
Ikke nok med at reisesøket kan hjelpe deg med å finne transport og overnatting, leter du etter en restaurant, en nattklubb eller attraksjon, kan du finne dette ved å se andre brukeres unike reisetips og bilder. Har du hatt en spesiell opplevelse kan du dele denne med andre.

Momondo er en internasjonal reiseside, det kan derfor like så godt være Marco i Roma som leser reisetipsene dine som Kari fra Sogndal.

Legg inn dine reisetips og se andres her.

Momondo er et dansk selskap, og reisesøket er kritikerrost av internasjonal media som CNN, Time, NBC, CBS og The Telegraph. I tillegg har selveste Arthur Frommer, mannen bak de berømte Frommer's reiseguidene, kåret Momondo til det beste flysøket på nett.

Bestill din neste reise her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere