RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Sist oppdatert:
Vi har igjen samlet det beste nettet har å by på.

Vi begynner denne uken med en salig samling med «motiverende» bilder som kan få deg til å trekke kraftig på smilebåndet.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Det begynner virkelig å bli kaldt om dagen, og da er det kanskje på tide å dra fram litt merkelige vinternettspill! Vi begynner med Icycle.

Auch!
Til stadighet er det noen som klarer å forevige at folk gjør skikkelig, skikkelig dumme ting - og her er en herlig samling av folk som gjør nettopp det.

Og når vi først er inne på denne typen ting: Etter denne opplevelsen hadde jeg aldri stolt på folkene igjen!

Sexy nerder
Sexy kvinner og nerder er ofte ikke to begreper som en liker å bruke i samme setning, men Manolith har nå kåret verdens 12 hotteste nerder!

Vi har vært inne på denne typen spill før, men nå har altså oppfølgeren til Spin the Black Circle kommet - og det betyr saftige utfordringer for deg!

Uheldig illustrasjon
Det har vært mye oppstuss rundt den såkalte «nakenscanneren» som nå er innført på flyplassen i Manchester. Rent personlig forstår jeg ikke hvorfor det nå er så veldig mye oppstuss rundt dette, siden jeg gikk gjennom en lik maskin i Nederland på forsommeren i år, men det er en annen sak. En ansatt ved et norsk sykehus påpeker derimot at VG Netts illustrasjon til en sak om barn som ikke skal scannes kanskje var litt... uheldig. Eller som tipseren sier: «Med slike "jentebarn" er det kanskje ikke rart de nekter nakenscan».

Jeg advarer med en gang: Denne videoen er ekkel, ekkel, EKKEL! Men den kan kanskje minne deg på å ikke drikke for mye....

Reklame over grensen?
Denne reklamekampanjen har nå blitt stoppet etter klager fra Disney-konsernet. Kan ikke forstå det...

Photoshop er de facto standard for bildemanipulering, og mulighetene i den kommende versjonen ser spennende ut!

Norge på Colbert Report
Både The Daily Show og Colbert Report hadde fantastiske oppfølginger til tildelingen av Nobels fredspris!

Jeg klarer ikke å avgjøre om denne videoen er ment å være seriøs eller ikke, men denne opplæringsvideoen for mobbeofre er ganske... spesiell.

Uheldig basehopp
Dette er på ingen måte noen ny video, men basehoppet som gikk veldig, veldig galt i Norge er definitivt et spennende klipp.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bilspesialen.

Ting går sakte
Vi avslutter med denne helt sinnssyke videoen av ting som går i sakte film.

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere