RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Sist oppdatert:
Det er fredag, og det kan bare bety én ting!

Denne artikkelserien heter jo «Se hva vi fant på internett», men den første linken denne gangen ble i utgangspunktet oppdaget på flyradioen midt over Atlanterhavet (sender forresten en stor takk til ærverdige British Airways som plutselig har innført mye dyrere bagasje og som flytter meg til dårligere seter etter at jeg har sjekket inn på internett). BBC Radio har nemlig en genial humorserie som heter «The Unbelievable Truth» der et panel med komikere er satt sammen for å forsøke å blande sannheter og løgner i et salig sammensurium - i et forsøk på å lure hverandre. Det meste ligger ute på YouTube, og her er et godt sted å begynne.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Jula nærmer seg
Det var litt sjokkerende å gå på et handlesenter, og se at nissen allerede var til stede hvor barna kunne komme med sine ønsker. Men det betyr vel at jula nærmer seg. Dette er kanskje en inspirasjon til den perfekte gaven?

Hvem har sagt at reklame ikke kan være glimrende underholdning? Disse 40 bildene er geniale!

Kanon!
Det er en stund siden vi har hatt et skikkelig piratspill, så nå kan du forsøke deg som kanonoperatør!

I det siste så har jeg kost meg masse med radiostyrte fly og helikoptre, dog primært med simulator. Og dette er noe av det mer heftige jeg har sett på en stund! Se både video og bilder!

Bilder om foto
Bilder om fotografering skulle en kanskje ikke tro var så spennende, men denne samlesiden motbeviser det hele ganske klart!

Om denne brevutvekslingen faktisk hadde vært ekte, så hadde det blitt den store snakkisen i mange uker!

En fin hest
Noen har altfor mye tid til overs, når de kan bruke noe av sin fritid på en slik flashanimasjon/sang.

Jeg får kjeft nesten hver eneste gang jeg benytter en norsk video i denne serien, men det får være.... jeg håper virkelig ikke at denne videoen er ment seriøst!

Unngå dette i helga
Er du ute etter et one-night stand i helga... vel, her er et lite tips på hva du i så fall bør unngå!

Jeg er ikke helt sikker på hva denne videoen er - men den er.... spesiell!

Ny vri
De mange katapultspillene i det siste har blitt en stor suksess. Nå har det kommet en ny variant som i grunn er helt likt - men som fungerer på en helt annen måte.

Denne samlingen med virkelig hotte damer i kampsituasjoner fikk jeg tilsendt av en mann fra... Ja, han var fra Toten. De liker slik der.

Enda en ny vri
Spill som Bejewled og mange andre har laget et konsept på at du skal fjerne elementer der tre like eller flere er samlet. Tricharge tar det hele til et mye mer dynamisk nivå.

Har du noen gang slitt med å åpne en vinflaske fordi du ikke har noen korketrekker? Vel, da kan dette kanskje være teknikken - om du tør!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Dyktig gutt
Vi avslutter denne uken med en liten gutt som virkelig kan dette med å spille gitar.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere