RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det viktigste er å holde seg glad

Sist oppdatert:
Trond-Viggo Torgersen hadde et klart budskap da han mottok Nasjonalforeningens Folkehelsepris onsdag formiddag. Og et lite spark til flygelederne.

- Jeg tror at det å «holde seg glad» er noe av det viktigste for å skape friskhet. Det er fint å være oppegående, men det å gjøre ting som får en selv og andre glade, er enda viktigere, sa Torgersen.

Og la til at spesielt flygelederne burde bruke mer tid på å tenke på andre, istedenfor å bekymre seg over sin forestående flytting fire år frem i tid.

Opplysning til en hel nasjon
Trond-Viggo Torgersen ble tildelt Nasjonalforeningens Folkehelsepris for sitt fantasifulle og grensesprengende helseopplysningsarbeid overfor barn og unge.

- Torgersen har opplyst en hel nasjon om helse gjennom sitt arbeid, blant annet som lege, forfatter og barneombud, sa leder i Nasjonalforeningen for folkehelsen, , dr.med. Jan L. Svennevig.

Prisen har blitt utdelt siden 1996, og Anne Cath. Vestly, Wenche Foss og Ingrid Espelid Hovig er blant de som tidligere er tildelt prisen.

I tillegg til prisen, som er et reisestipend pålydene 15.000 kroner, fikk Trond-Viggo Torgersen en skulptur av billedhugger Lise Amundsen og et spesielt utarbeidet diplom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere