RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du Norges beste reiseblogg?

(Crestock.com)
Sist oppdatert:
Delta i vår store bloggkåring og vinn en reise til 10.000 kroner.

Er du glad i å reise er blogging en god måte og dokumentere dine minner på, enten det kun er for å oppdatere venner og familie eller å gi folk flest tips og inspirasjon til sin ferie.

Sammen med reisebyrået Ticket og magasinet Reiser & ferie skal Nettavisen kåre Norges beste reiseblogg. Konkurransen pågår fra 26. april og vinneren kåres 1. oktober og stikker av med et reisegavekort fra Ticket til en verdi på 10.000 kroner.

Se Reiser & feries Syv gode tips til reiseblogging.

Hva du ønsker å blogge om er helt opp til deg, vi vil gjerne lese om familieferien i Spania, spaoppholdet i Riga, så vel som rundreisen i Asia.

Se mer om konkurransen her.

Slik gjør du det:

1. Dersom du ikke allerede har en blogg må du opprette en. Les vår guide om hvordan du oppretter en blogg her.

2. Registrer bloggen din på Blogglisten.no under kategorien Reise. Når du har registrert bloggen vil du få opp en kode som du må lime inn i bloggmalen din. Dersom bloggen din allerede er registrert på Blogglisten under en annen kategori og du ønsker å endre kategorien til Reise, kan du sende oss en e-post på blogglisten@nettavisen.no så kan vi endre denne for deg.

3. Bruk stikkorden "Reiseblogg2010" i selve teksten i ett eller flere av dine blogginnlegg. Da blir ditt innlegg plukket opp av Blogglisten og vi kan registrere din deltagelse. Tag gjerne også ditt innlegg med "Reiseblogg2010" i stikkordfeltet på din blogg.

4. Ping gjerne innleggene dine under kategorien Reise på Blogglisten.no. Blogglisten registrerer innleggene dine uansett om du pinger eller ikke, men dersom du pinger innlegget ditt vil vi motta det raskere.

Dette legger vi vekt på når vi kårer en vinner:

  • Hyppighet og oppdatering
  • Bilder og bildebruk
  • Selve reiseinnholdet
  • Engasjerende språk
  • Nettetikette
  • Kommentarer/engasjement fra andre brukere
  • Design og layout
  • Tagging av ”reiseblogg2010” på ett eller flere innlegg
  • Antall lesere

Les mer om konkurransen og reglene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere