Gå til sidens hovedinnhold

3 klar i Danmark

Mye tyder på at mobiloperatøren 3 er klar til å lansere sine mobiltjenester i Danmark. Selskapet har invitert til pressekonferanse fredag den 3.

3 har tidligere sagt at de vil åpne sitt mobilnett kommersielt innen utgangen av året. Eksakt når lanseringen skjer er fortsatt en vel bevart hemmelighet, men allerede fredag morgen faller de første brikkene på plass.

Ny aktør
Da åpnes selskapets kundesenter i Ørestad og 3 vil fortelle om sine planer i det danske mobilmarkedet. Deriblant vil selskapet avsløre abonnementsløsninger og priser på mobiltjenestene. Erfaringen fra tidligere tyder på at 3 vil satse svært aggressivt.

På samme måte som i Sverige kommer 3 utelukkende til å satse på det nye UMTS-systemet.

Åpner fredag?
Avisen Jyllands-Posten spekulerer i om fredag 3. oktober også blir den formelle dagen da mobilnettet åpnes. Bakgrunnen er blant annet at telekjempen TDC nylig offentliggjorde en avtale som sikrer 3s kunder roaming mellom selskapenes nett. Samtidig har 3 for vane å starte sine tjenester på den 3. i måneden for å utnytte merkevaren maksimalt.

- Vi har sagt at vi går på luften i fjerde kvartal og det utløper den 31. desember. Andre kommentarer har jeg ikke, sier administrerende direktør Christian Jørgensen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem