RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Sist oppdatert:
Hva tror du vi har gravd frem denne uken?

Som alle andre i verden, har også denne spalten fått sin egen side på Facebook. Og du skal ikke se bort ifra at ting hadde sett omtrent slik ut om Facebook alltid hadde sksistert.

Mye av det du finner i denne artikkelen er tips fra lesere. Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

Konspirasjon
Når en jobber i en redaksjon så blir en oversvømt med konspirasjonsteorier. Denne musikkvideoen er en hyllest til alle som er glad i konspirasjosteorier. Og er du ikke det, så er det bare en fengende rap. (Alt: Spotify-lenke)

Denne julefilmen ser faktisk ut til å være ekte - selv om jeg hadde min tvil da jeg så traileren - og må i så fall bli den sykeste julefilmen på mange år!

Wow
Dette er kanskje ikke den raskeste Rube Goldberg-maskinen jeg har sett, men de skal ha for kreativitet!

Ja, du er en av de som begynner å få litt nok av disse Tower Defence-spillene? Vel, da bør du prøve denne helt nye varianten, som er utfordrende på et helt nytt nivå.

Bildemania
Det har vært etterspørsel etter flere bilder, og det etterkommer vi selvsagt. Her er en solid samling av ikke helt heldige bilder.

Og her finner du flere av disse demotivasjonsbildene som vi alle kan le oss skakke av.

Parkeringstabbe
Ja, og så har vi en del folk som ikke kan dette med parkering - mer eller mindre frivillig kanskje...

I helga kan du kanskje øve litt, slik at du kan vise deg frem på denne måten på dansegulvet!

Slik blir du kjent
Internett er et merkelig konsept. Her kan du se historien om hvor enkelt det er å gå fra å være «ingen» til å bli et internettfenomen.

Ett-klikk-spill er noe som virkelig kan få deg til å bli gal, og det er vel ikke noe som er bedre enn det? Spillene altså...

Politisk galskap
I Norge har vi en håndfull politiske kommentatorer som stort sett er ganske edruelige. De tar kanskje feil til stadighet, men de fleste forsøker da å være litt objektive. I USA derimot, er situasjonen en litt annen. Å sette seg ned og se på Glenn Beck på Fox News er noe de fleste bør få med seg. Han er en av landets mest populære kommentatorer, og er en studie i politisk propaganda, selvmotsigelser og fryktskaping - alt pakket inn i det som ofte fremstår som et godt poeng. En samling av høydepunkter finner du her.

Klarer du å bygge strukturen slik at den treffer månen?

Russisk og falsk
Videoen er ifølge politiet falsk, men om det hadde vært sant, hadde jeg nok reagert på samme måte!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Heia Norge!
Vi avslutter denne uken med en musikkvideo en anelse utenom det vanlige. Får håpe relanseringen deres går bra, for de har ingen fremtid i musikkindustrien!

Mye av det du finner i denne artikkelen er tips fra lesere. Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere