RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Izismile)
Sist oppdatert:
I motsetning til en annen nettside, har vi valgt å ikke friste med en naken, usensurert dverg. Men vi har mye annet!

Vi begynner denne uken med et litt smånerdete innslag: Dette er rett og slett en vitenskapsmanns måte å vise fingeren til en person som han mener er betydelig dummere enn seg selv. Derfor bruker han noen minutter på å latterliggjøre på en svært finurlig måte!

Mye av det du finner i denne artikkelen er tips fra lesere. Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

En utrolig verden!
Har du noen gang sett et så sært dyr?

Dette spillet er genialt! De har tatt Worms-konseptet og dyttet det inn i en setting i verdensrommet med miniplaneter. Her har du timesvis med moro!

Internett har utrolig potensiale
Denne videoen viser hvor skummelt internett kan være.

Såkalte enklikk-spill er noe av det mest fascinerende som finnes der ute, fordi det både er så usedvanlig enkelt - og samtidig veldig vanskelig. Denne varianten minner til og med om en av de første utgavene vi hadde av denne artikkelserien for nærere 5 år siden.

Gameshow x2
Av og til er enkelte gameshow ganske så festlige!

Og dette er enda mer absurd!

Snodig feilmelding
Da jeg var ute og surfet etter innhold til denne ukes artikkel, kom jeg over denne da jeg skulle se en video. Av og til er feilmeldinger det som er underholdningen!

Dette er et av de vanskeligste spillene jeg har forsøkt meg på på en lang stund.

Studentene fortsetter
Ved nærmest et uhell har student-TV-en i Trondheim laget en parodi på noe annet enn det de egentlig har trodd. Dette var omtrent slik jeg følte meg da jeg spilte flerspillerdelen av nye Medal of Honor på PC.

Ja, og så må vi selvsagt ha med deres parodi av Trekant også. (Påfallende at det bare er studentene i Trondheim som klarer å komme opp med disse parodiene... Ta utfordringen da studenter!)

Og du var hvor gammel sa du?
Hva var du god til da du var 6 år gammel?

Det har kommet inn flere tips på denne pixel-videoen den siste tiden. Tror ærlig talt vi har hatt den med før, men den er mer enn god nok til å kunne tas med igjen!

Får de sparken?
Og denne videoen har jeg en anelse om at det er tipseren selv som har laget. Kan bli spennende å se om de får sparken...

At verden er i full utvikling er det liten tvil om. Hvis noen hadde skrevet noe slik i dag, ville en trolig aldri kunne vist sitt ansikt offentlig. Noen gang.

Masse bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Og her er det rundt 6000 flere!

Mye av det du finner i denne artikkelen er tips fra lesere. Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

En av de flotteste sangene fra et spill noen gang dukket opp for et par år siden. Jeg ble i løpet av uka kontaktet av en som mente at det var en nordmann fra Lier som hadde laget den beste mixen av den sangen noen gang. Den kan du høre her. Personlig står jeg nok på at originalen er den beste. Den kan du se under.

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere