RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

Foto: Thinkstock.com

Slik gjør Kristine bryllupet billigere

Sist oppdatert:
Kristine Sørfonden har gjort noe lurt før bryllupet sitt.

Klikk her for å prøve MittOppdrag.no!

Rett etter sommerferien skal Kristine Sørfonden gifte seg i Gjerdrum kirke i Akershus.

Nå er hun og den kommende maken midt oppe i bryllupsplanleggingen, og alle som har vært i den situasjonen, vet at forberedelsene tar svært mye tid.

Og så godt som ingenting av det som skal på plass, er gratis.

Fant billig fotograf
Da Kristine nylig skulle booke fotograf til bryllupet, fant hun en smart løsning som slo to fluer i en smekk. Ved å legge fotografoppdraget ut på anbud på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no, fikk hun ikke bare raskt svar fra aktuelle fotografer, hun sparte også godt med penger.

- Jeg ble utrolig imponert over hvor fort det gikk før jeg fikk tilslag på det jeg søkte etter, forteller Kristine.

- På under en halvtime fikk jeg tre tilbud. Prisvariasjonene var store, det dyreste anbudet var på ca 10.000 kroner pluss moms, men jeg fikk en god avtale til ca 5000 kroner inkludert moms - den prisklassen jeg ønsket, fortsetter den vordende bruden.

Anbefaler til venner og familie
Kristine hadde aldri brukt en anbudstjeneste på nett før, men fikk kjennskap til MittOppdrag da hun søkte etter bryllupsfotograf på nett.

- Jeg trykket bare på lenken, leste og fylte ut. Hadde aldri hørt om tjenesten før, men hoppet i det, smiler Kristine, som er svært fornøyd etter den første erfaringen med MittOppdrag.

- Jeg kommer definitivt til å bruke tjenesten flere ganger ved behov. Senest i dag anbefalte jeg MittOppdrag til en i familien, og jeg har også anbefalt tjenesten til en venninne som benyttet seg av den, sier hun.

De profesjonelle bryllupsbildene vil bli tatt på trappen foran Gjerdrum kirke og i hagen på Raumergården.

Bryllupshjelp på MittOppdrag
MittOppdrag.no er en gratistjeneste som kan hjelpe deg med å spare penger og tid på flere av de faste utgiftspostene som hører med i et stort og romantisk bryllup.

Du kan for eksempel innhente anbud på bryllupslokaler og brudesuiter i hotellseksjonen. I oppdragsbeskrivelsen gjør du rede for hvor i landet du ønsker å holde bryllupet, hvor mange gjester som kommer, osv.

Du slipper altså å lete etter egnede lokaler i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra hoteller og selskapslokaler. Kanskje du får tilbud fra et hotell som både er bedre og billigere enn der dere hadde tenkt å holde bryllupsmiddagen?

Du kan også bruke MittOppdrag til å skaffe transport til gjestene og mat fra catering.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan også brukes til å skaffe alt fra håndverkere, og rengjøringshjelp til advokat og taksering.

Klikk her for å prøve MittOppdrag.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere