RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges dyreste hytte

Sist oppdatert:
Solgt for 35 millioner uten annonsering.

En fritidseiendom på Tjøme er nå solgt for 35 millioner kroner, kan Finansavisen melde. Det betyr en solid prisrekord.

Selger er Martin Thorendahl, og eiendommen som en kjøper er villig til å betale så mye for, befinner seg i Flekkenveien.

Martin Thorendahl og kona, Marianne, kjøpte stedet for 16 millioner sent på året i 2005. De kan dermed innkassere en solid fortjeneste, selv om stedet er påkostet en del siden den gang., skriver Øyene.

35 millioner er ikke bare prisrekord på Tjøme, men i hele Norge, melder Finansavisen.

Den nest dyreste hytten som er solgt gikk for 34 millioner kroner og ligger i Blindleia. Det er ikke kjent hvem kjøperen er på Tjøme, men megler er Odd Kalsnes, som selv har hytte ved Havna, men opererer fra Oslo.

– Tjøme er Norges beste sted å feriere, vi elsker stedet og jeg er glad for å ha brakt norgesrekorden hit, sier Kalsnes.

Han opplyser at eiendommen er solgt uten annonsering.

– Og det er blitt en trend i dette høye prissegmentet. Vi kontakter kunder som vi har i en base og finner frem til kjøperne på den måten. Jeg har fremdeles mellom fem og ti kunder som er på jakt etter steder fra femten millioner kroner og oppover, melder Kalsnes.

Fritidseiendommen i Flekkenveien kan by på romslig bygningsmasse og ti mål tomt. Her er også strand og brygge.

– Et fantastisk sted med de rette kvalitetene. Personlig velger jeg ikke å se på markedet som trått. Det handler bare om at de rette eiendommene må være til salgs, som denne, sier Kalsnes.

Selger Thorendahl skal nå være på jakt etter et nytt sted. Det skal være mindre, men må gjerne ligge på Tjøme eller Hvasser, uttaler han til Finansavisen.

Les flere nyheter hos: Øyene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere