RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kjendisene skal slite

(Scanpix/Side2)
Sist oppdatert:
De er med i kjendisversjonen av «71 Grader Nord».

(SIDE2): Innspillingen av en ny kjendisversjon av «71 Grader Nord» er i full gang, og nå er det også kjent hvilke kjendiser som skal kjempe seg gjennom norsk natur på veien til Nordkapp.

I år, som tidligere, er det bredt spekter celebriteter som har takket ja til å la et kamerateam følge dem mens de legger ut på en lang ferd mot det nordlige målet og de ti deltakerne har allerede måttet bryne seg på mange utfordringer og fått kjenne på det harde kjøret.

Her er årets deltakere:

Espen Bredesen
Den tidligere skihopperen har to ganger endret verdensrekorden i skihopping. Dette gjorde han i henholdsvis 1994 og 1997. Bredesen er i dag engasjert som ekspertkommentator av NRK i skihopping.

Ole Edvard Antonsen
Den norske trompetisten, musikeren og dirigenten jobber i dag som frilansmusiker og dirigent, men i sin tid var han ansatt ved Oslo Filharmoniske orkester.

Didrik Solli-Tangen
Sangfuglen vant den norske Grad Prix- finalen i 2010 med låten «My Heat is Yours». Solli-Tangen studerer nå klassisk sang ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo.

Gustav Nilsen
Komikeren fikk sitt gjennombrudd da han i 2004 ble kåret til Årets nykommer under den NRK-sendte komiprisen.

Stig Inge Bjørnebye
Den tidligere toppfotballspilleren gjorde stor suksess som fotballproff i England og han har også vært assistenter for det norske landslaget samt trener for Start.

Anita Valen
Den norske syklisten har deltatt i tre OL og sykler nå for det nederlandske laget Vriende can het Platteland. Høsten 2009 deltok hun i «Skal vi danse».

Phung Hang
Den norsk-vietnamesiske artisten og programlederen Phung Hang var i sin tid et av medlemmene i pop-gruppen Cape. Hang har lenge vært tilknyttet NRKs Barne-TV sendinger på NRK Super.

Trine Rein
Den norske artisten gjorde stor suksess med sitt første soloalbum «Finder, Keepers». Skiva toppet salgslistene i Norge i hele fem uker, og Rein solgte tre ganger platina. Rein har den fordelen at hun er samboer med villmarksmannen Lars Monsen, og det er dermed stor sannsynlighet for at hun har fått med seg noen tips som kan være gode å ha på veien mot Nordkapp.

Vibeke Klemetsen
Modellen og programlederen Vibeke Klemetsen stiller gravid i «71 Grader Nord». Skjønnheten venter nemlig sitt andre barn med samboeren Thomas Weeden. Fra før har Klemetsen en datter med snøbrettstjernen Daniel Franck.

Marian Aas Hansen
Den blonde artisten har spilt i mange ulike forestillinger og bidratt til flere album, men nå skal altså Marian Aas Hansen ut på tur med de ni andre kjendisene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere