RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock)

Slik tok drosjesjåføren hevn

Sist oppdatert:
Er dette tidenes beste Facebook-oppdatering?

Dersom en har planer om å være en dust mot drosjesjåføren, true ham og stikke av fra regningen, kan det være smart å få med seg alle sine eiendeler ut av bilen - spesielt mobiltelefonen hvor du er pålogget Facebook.

Ellers kan det gå som med personen som nå er offer for hva internett omtaler som en av tidenes beste Facebook-oppdateringer. Eller, det vel snakk om en mild Facerape. «Facerape» har selvsagt ingenting med det seksuelt relaterte irrumatio å gjøre, men er et uttrykk som blir brukt når noen tar over facebookkontoen din og publiserer bilder, tekst eller andre ting i ditt navn.

Uthengt på Facebook

«Jeg var en kødd mot en drosjesjåfør i går kveld, nektet å betale for turen og truet ham. Da han sa at han skulle kjøre meg til politistasjonen, ble jeg redd og planla å stikke av. Og da jeg forsøkte å løpe, glemte jeg telefonen min i drosjen», kunne venner og kjente lese på personens statusoppdatering.

Foreløpig bare en litt spesiell ting å skrive, tenker muligens vennene, men så fortsetter teksten:

«Og nå lærer taxisjåføren meg en lekse ved å skrive denne meldingen. Enda jeg var en ekstremt uhøflig og klønete drittsekk, er likevel sjåføren vennlig nok til å gi en mulighet til å få telefonen tilbake. Alt han ber om, er at jeg betaler for turen, at jeg skriver en unnskyldning på veggen min på Facebook og at jeg får alle vennene mine til å «like» unnskyldningen slik at de ser mitt sanne ansikt».

Taxisjåføren som angivelig skriver meldingen hevder han vil følge med på veggen dagen etterpå for å se om det er kommet en unnskyldning, og i så fall vil han opplyse om hvor personen kan hente telefonen sin.

Statusoppdateringen er blitt en hit på Twitter og er plukket opp av nettsider som BroBible og Viral Viral Pictures. Om personen som stakk av fra taxien, gjorde som sjåføren ba om eller ei, er uklart.

15 fantastiske Facebook-tabber

Nedenfor har vi samlet 15 andre fantastiske facebooktabber vi har ledd godt av:

TIPS: Kikk på bildene for å se det i stor versjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere