RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

(Crestock.com)

Så lett selger du boligen uten megler

Sist oppdatert:
Du sparer mellom 20.000 og 70.000 kroner på å droppe eiendomsmegleren.

BoligHandel1.no - den trygge måten å selge bolig uten megler!

Er du en av dem som har vurdert å selge boligen din på egenhånd, men har slått det fra deg fordi du frykter at det blir for my arbeid?

Da bør du lese videre.

Nettavisen har inngått et samarbeid med det nettbaserte selskapet BoligHandel1.no som har spesialisert seg på å veilede og tilrettelegge boligsalg for privatpersoner som ønsker å selge bolig uten å bruke megler.

- BoligHandel1 tilbyr en fullverdig, nettbasert løsning for eiendomshandel, med blant annet elektronisk budgivning som garanterer en trygg og sikker budrunde, sier Asgeir Strandlie, som driver BoligHandel1 sammen med nevøen Gaute.

Hjelp hele veien
Tjenesten er lagt opp på en enkel og lettfattelig måte: Etter å ha fylt ut noen skjemaer om eiendommen, sørger BoligHandel1 for at boligselger får de samme produktene som hos megler, blant annet nettannonser og salgsoppgaver. Dette setter deg fullt ut i stand til å stå for salget på egenhånd, uten noen fordyrende mellomledd.

- Sammenlignet med å benytte megler er ikke forskjellen stor når det gjelder produktene du får: Etter dokumentutfylling gjenstår kun selve visningen og oppfølgingen av interessenter som gjennomføres av selger. Det er ekstremt god timebetaling for å ta en del av salgsjobben selv! forteller Asgeir Strandlie, som har 15 års erfaring som eiendomsmegler og fagansvarlig i landsdekkende kjeder.

Selve budrunden går elektronisk på nett med registrering via BankID.

- For kort tid siden hadde vi en selger som bare satt og måpte da han så budene fyke titusener oppover de siste fem minuttene. Mens han selv satt rolig i sofaen og fulgte budrunden på sin pc. Dette er en genial løsning som gjør at selger slipper å håndtere budprosessen på egenhånd, forklarer Strandlie.

For budgiver er det både forutsigbart og trygt - ingen kan legge inn bud uten finansieringsbekreftelse og Bank ID, presiserer han.

- Tjenesten er lagt opp slik at megler blir overflødig. Vi har også samarbeid med et advokatkontor som tar seg av alt som har med kontrakter og andre ting knyttet til eierskiftet, fortsetter Strandlie, som advarer folk mot å selge boligen helt uten profesjonell hjelp.

- Det er ikke bare å legge ut boligen sin på finn.no og tro at alt det andre ordner seg - det er risikosport å selge på egenhånd uten noen form for hjelp underveis. Hele poenget vårt er at du ikke skal betale for mer enn det du faktisk trenger hjelp til. Men ingen kjenner din egen bolig så godt som deg selv, og det er nettopp denne delen av salget du ikke trenger hjelp til, visning og kontakt med interessenter. Det er her du sparer meglerprovisjonen, smiler Strandlie.

Store penger å spare
Å bruke eiendomsmegler koster deg normalt mellom 50.000 og 100.000 kroner. BoligHandel1.nos Komplett-pakke koster kun 29.600 kroner. Selskapet tilbyr også billigere løsninger.

BoligHandel1s mål er todelt: Kunden skal spare så mye penger som mulig, og kunden skal bli godt fornøyd. Da er vi også fornøyde.

Mer info
Les mer her om hva kundene sier om sin opplevelse ved å benytte BoligHandel1 til sitt boligsalg.

Les mer om hva slags veiledning og hjelp du får i salgsprosessen av BoligHandel1 her.

Aftenposten skrev tidligere i år en artikkel om BoligHandel1. Den finner du her.

Her kan du lese en artikkel om Livs Sandvik, som solgte leiligheten sin gjennom BoligHandel1.

BoligHandel1.no - spar penger på boligsalget!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere