RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

(Thinkstock.com)

Kredittkortet på dine premisser

Sist oppdatert:
Bedre sikkerhet på ferien, gebyrfrie uttak og ingen årsavgift!

Hver sommer råder bankene oss om å alltid bruke kredittkort på ferie i utlandet. Og det er flere gode grunner til det.

Et kredittkort er ikke knyttet opp mot lønnskontoen, og blir dette kopiert eller misbrukt, er ikke lønnskontoen tom når regningene skal betales. I tillegg får du ekstra rettigheter dersom en vare du kjøper ikke er levert som avtalt.

Annonse: Nettavisen Kredittkort lar deg sammenlikne de beste kredittkortene på markedet

Faste fordeler for kr 0,- i året

Bankene gjør stadig mer for å få akkurat deg som kunde, og akkurat nå har Bank Norwegian lansert sitt beste tilbud noensinne.

Med kredittkortet fra Bank Norwegian får du mange faste fordeler for kr 0,- i året. Kortet har ingen årsavgift. All varekjøp er gebyrfri, og du betaler heller ingen kontantuttaksgebyr i utenlandske minibanker.

Du får inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse. Betaler du reisen med kortet *, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Akkurat nå kjører banken en kampanje hvor du kan velge om du vil motta 250 CashPoints på første kjøp, eller ha 0% rente frem til 1. september. Alle som søker via Nettavisen og får innvilget kortet før 31. mai, får velge en av disse fordelene.

Et kort for hele reisen

Da Bank Norwegian lanserte kredittkortet, ønsket banken at det skulle være et kort kunden kunne bruke på hele reisen. På de fleste reiser har man også bruk for kontanter, derfor var det naturlig for oss å ikke ha et kontantuttaksgebyr, eller ta renter fra bruksdato. Skal man først oppfordre kunden til å bruke kort i utlandet, må det gjøres uten skjulte gebyrer og kostnader.

* Eff. rente 23,1%, kr 15000 o/12 mnd, totalt kr 16.764.

Les mer om Bank Norwegians kredittkort og bestill det direkte her!

Bank Norwegian er en nettbank som har spesialisert seg på kredittkort og ulike typer lån uten sikkerhet, og tilbyr også refinansiering av usikrete lån.

Annonse: Nettavisen Kredittkort lar deg sammenlikne de beste kredittkortene på markedet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere